4.1/5 på facebook.com

Autoriseret kloakmester

Søger du Nordsjællands, måske, bedste kloakmester? Så behøver du ikke at Google efter det længere. Vores kunder vælger ofte på baggrund af følgende faktorer:

Anmeldelser

★★★★★

Det spiller bare!

Arbejdet blev udført til aftalt tid, så hvad mere kan man forlange? Behageligt forløb i forhold til at få sat aftalen på plads, så det spillede bare!
Nicolas
via Facebook

Derfor skal du vælge en kloakmester

Branchen for kloakservice er præget af mange kloakmestre og kloakfirmaer.

Det kan være svært at finde tid og overskud til at vælge den rigtige, når kloakken er stoppet, og vandet ikke løber ud af håndvasken. Et godt tip er at gå efter en autoriseret kloakmester.

For at kunne kalde sig kloakmester, skal man nemlig have mere end 2 års erfaring i branchen, og efterfølgende have taget en uddannelse med teoretiske og praktiske kurser.

En autoriseret kloakmester bør derfor være din første go-to, når du har problemer med kloakken.

Vi vil være din foretrukne kloakmester

Hos BBC Anlæg er vi er stolte af at være en aut. kloakmester i Nordsjælland, som oven i købet har været det i mange år.

Vi kan nemt og hurtigt identificere og løse problemer med din kloak. Kontakt os hvis du er på udkig efter en kloakmester, som aldrig går på kompromis med din tilfredshed og vores håndværk. Vi er bl.a. medlem af Danske Kloakmestre og Byg Garanti, som er din garanti for, at vores arbejde bliver udført korrekt – både fagligt og lovgivningsmæssigt. 

Du kan ringe til os på 26 74 09 21. Du kan også udfylde formularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

FÅ ET 100%

GRATIS TILBUD


  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk inden for 24 timer.

  ALTID
  KVALITET

  ALTID
  TIL TIDEN

  TILFREDSE
  KUNDER

  Få arbejdet gjort ordentligt af en kloakmester

  Ved kloakrensning, -renovering og -spuling bør man ikke springe over, hvor gærdet er lavest. En dygtig kloakmester sørger altid for at udføre arbejdet grundigt. Selvom der ofte kan være en nem og hurtig løsning på problemet, skal kloakmesteren forebygge at problemet opstår igen. Ellers risikerer du, at du bare skal bruge penge på en kloakmester igen, og det er meget snart.

  Kontakter du BBC Anlæg kan du trygt stole på, at vi altid udfører vores arbejde med stor omhyggelighed, grundighed og med din tilfredshed i centrum. Vi efterlader aldrig en kloak, hvor problemet med stor sandsynlighed opstår igen inden for den nærmeste fremtid.

  akut udkørsel

  Vi er medlem af:

  Har du brug for en professionel kloakmester

  Som kloakmester kan vi løse alle typer af opgaver inden for kloakservice faget. Vi tilbyder desuden også entreprenør og anlægsarbejde. Ta’ musen over billederne og læs mere omkring vores forskellige ydelser.

  Søger du noget som vi ikke har listet nedenfor, tager vi gerne en uforpligtende samtale, og finder ud af hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig!

  Brug for en entreprenør?

  BBC Anlæg klarer alle slags anlægsopgaver

  Kloakmester med kunden i centrum

  Hos BBC Anlæg er kunden altid vores første prioritet. Vi foretrækker tilbagevendende kunder frem for hurtig tjente penge. Derfor gør vi altid vores bedste for at yde den bedste service.

  Vores kunder er som regel ikke i det bedste humør, når vi kommer ud til dem. Det forstår vi godt. Det er sjældent, at der er meget at smile over, når toilettet flyder over. Alligevel efterstræber vores kloakmestre altid at forlade kunderne med et smil på læben, når opgaven er fuldført.

  Med mange års erfaring i branchen for kloakservice, kan du vide dig sikker på, at vi ved hvad vi laver. Ingen opgave er for lille eller for stor, og du vil derfor opleve, at vi tager alle kundehenvendelser alvorligt. Det fortjener du nemlig.

  Er du på udkig efter en autoriseret kloakmester, der kan bringe et smil frem på læben og samtidigt løse opgaven til UG. Så er du kommet til den rette.

  Akut kloakmester

  Kloakproblemer har det med at glemme at melde deres ankomst, og de har det derfor med at opstå op de mest ubelejlige tidspunkter. Derfor står vores kloakmestre klar i døgndrift.

  Står du med et akut kloakproblem, så kan du altid kontakte os.