4.1/5 på facebook.com

Autoriseret kloakmester

Står der med vand helt op til knæene efter et stoppet toilet, håndvask eller afløb?

Søger du kvalitet til konkurrencedygtige kloakmester priser?

Hos BBC Anlæg får du altid en professionel og erfaren kloakmester til dit kloakarbejde

Anmeldelser

★★★★★

Det spiller bare!

Arbejdet blev udført til aftalt tid, så hvad mere kan man forlange? Behageligt forløb i forhold til at få sat aftalen på plads, så det spillede bare!
Nicolas
via Facebook

Derfor skal du vælge en kloakmester

Branchen for kloakservice er præget af mange kloakmestre og kloakfirmaer.

Det kan være svært at finde tid og overskud til at vælge den rigtige, når kloakken er stoppet, og vandet ikke løber ud af håndvasken. Et godt tip er at gå efter en autoriseret kloakmester.

For at kunne kalde sig kloakmester, skal man nemlig have mere end 2 års erfaring i branchen, og efterfølgende have taget en uddannelse med teoretiske og praktiske kurser.

En autoriseret kloakmester bør derfor være din første go-to, når du har problemer med kloakken.

Vi vil være din foretrukne kloakmester

Hos BBC Anlæg er vi er stolte af at være en aut. kloakmester i Nordsjælland, i byerne Helsinge, Hillerød og Helsingør.

Vi kan nemt og hurtigt identificere og løse problemer med din kloak. Kontakt os hvis du er på udkig efter en kloakmester, som aldrig går på kompromis med din tilfredshed og vores håndværk. Vi er bl.a. medlem af Danske Kloakmestre og Byg Garanti, som er din garanti for, at vores arbejde bliver udført korrekt – både fagligt og lovgivningsmæssigt. 

Du kan ringe til os på 26 74 09 21. Du kan også udfylde formularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

FÅ ET 100%

GRATIS TILBUD


  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk inden for 24 timer.

  ALTID
  KVALITET

  ALTID
  TIL TIDEN

  TILFREDSE
  KUNDER

  Få arbejdet gjort ordentligt af en kloakmester

  Ved kloakrensning, -renovering og -spuling bør man ikke springe over, hvor gærdet er lavest. En dygtig kloakmester sørger altid for at udføre arbejdet grundigt. Selvom der ofte kan være en nem og hurtig løsning på problemet, skal kloakmesteren forebygge at problemet opstår igen. Ellers risikerer du, at du bare skal bruge penge på en kloakmester igen, og det er meget snart.

  Kontakter du BBC Anlæg kan du trygt stole på, at vi altid udfører vores arbejde med stor omhyggelighed, grundighed og med din tilfredshed i centrum. Vi efterlader aldrig en kloak, hvor problemet med stor sandsynlighed opstår igen inden for den nærmeste fremtid.

  slamsugning
  akut udkørsel

  Vi er medlem af:

  Har du brug for en professionel kloakmester

  Som kloakmester kan vi løse alle typer af opgaver inden for kloakservice faget. Vi tilbyder desuden også entreprenør og anlægsarbejde. Ta’ musen over billederne og læs mere omkring vores forskellige ydelser.

  Søger du noget som vi ikke har listet nedenfor, tager vi gerne en uforpligtende samtale, og finder ud af hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig!

  Brug for en entreprenør?

  BBC Anlæg klarer alle slags anlægsopgaver
  kloakmester
  kloakmester

  Kloakmester med kunden i centrum

  Hos BBC Anlæg er kunden altid vores første prioritet. Vi foretrækker tilbagevendende kunder frem for hurtig tjente penge. Derfor gør vi altid vores bedste for at yde den bedste service.

  Vores kunder er som regel ikke i det bedste humør, når vi kommer ud til dem. Det forstår vi godt. Det er sjældent, at der er meget at smile over, når toilettet flyder over. Alligevel efterstræber vores kloakmestre altid at forlade kunderne med et smil på læben, når opgaven er fuldført.

  Med mange års erfaring i branchen for kloakservice, kan du vide dig sikker på, at vi ved hvad vi laver. Ingen opgave er for lille eller for stor, og du vil derfor opleve, at vi tager alle kundehenvendelser alvorligt. Det fortjener du nemlig.

  Er du på udkig efter en autoriseret kloakmester, der kan bringe et smil frem på læben og samtidigt løse opgaven til UG. Så er du kommet til den rette.

  Akut kloakmester

  Kloakproblemer har det med at glemme at melde deres ankomst, og de har det derfor med at opstå op de mest ubelejlige tidspunkter. Derfor står vores kloakmestre klar i døgndrift.

  Står du med et akut kloakproblem, så kan du altid kontakte os.

  kloakmester

  Autoriseret kloakmester i Nordsjælland og Hovedstaden

  Du kan nedenfor se de byer som vi hos BBC Anlæg tilbyder autoriseret kloakmester til.

  Kloakmester
  Allerød

  Hos BBC Anlæg Allerød kan du modtage kloakhjælp af professionelle og erfarne medarbejdere. Vi står klar til, at rådgive dig og besvare de spørgsmål som du har på den bedst mulige måde. Kontakt os i dag, hvis du vil høre mere omkring hvilke kloakproblemer som vi kan hjælpe dig med.

  Kloakmester
  Bagsværd

  Har du problemer med kloakken? Hos BBC Anlæg Bagsværd tilbyder vi erfaren og professionel hjælp til løsning af dine kloakproblemer. Vores veluddannede og erfarne medarbejdere står klar til, at hjælpe dig, og møde dig med et smil. Vi rykker ud 24 timer i døgnet, så tøv ikke og giv os et kald.

  Kloakmester
  Birkerød

  Med 20 års erfaring indenfor branchen, kan vi hos BBC Anlæg Birkerød håndtere alle typer kloakopgaver, som er opstået hos dig. Vi går meget op i, at sikre vores kunder en hurtig men holdbar løsning. På den sikre vi, at vores kunder kan vende hurtigt tilbage til hverdagen uden kloakproblemer.

  Kloakmester
  Dronningmølle

  Står du og mangler en kloakmester i Dronningmølle? Vi tilbyder vores kunder hurtig og effektiv hjælp med alle kloakproblemer. Vi ved alle, at det ikke er specielt fedt med en stoppet kloak, så vi tilbyder vores kunder hjælp 24 timer i døgnet. Vi lokaliserer problemet, og løser det med det samme.

  Kloakmester
  Dyssegård

  Du kan hurtigt få styr på din kloak igen med BBC Anlæg Dyssegård. Vi tilbyder kloakhjælp 24 timer i døgnet, så vi står altid til rådighed til at hjælpe dig. Vores uddannede medarbejdere møder dig altid med et smil, og er klar til, at løse dine opgaver professionelt. Kontakt os i dag.

  Kloakmester
  Espergærde

  Vi tilbyder professionel løsning af alle kloakservice opgaver. Hos BBC Anlæg Espergærde har vi over 20 års erfaring indenfor branchen, så vi har prøvet små såvel som store opgaver. Vi er klar til, at modtage dit opkald alle 24 timer i døgnet, og rykker ud til dig så hurtigt som det er muligt.

  Kloakmester
  Farum

  Vi tilbyder vores kunder kvalitetshåndværk til en attraktiv pris. Vi tilbyder ligeledes prisgaranti på vores udførte arbejde. På den måde sikrer vi, at vores kunder er 100% tilfredse med det udførte arbejde. Vi har stor erfaring indenfor branchen, og har håndteret alle typer opgaver. Få et tilbud på løsning af dine problemer.

  Kloakmester
  Fredensborg

  Har du problemer med kloakken i Fredensborg, så kommer vores veluddannede medarbejde hurtigt og hjælper dig. Vi står til rådighed for dig 24 timer i døgnet 365 dage om året. Vi har stor erfaring indenfor branchen, og kan derfor hjælpe dig med alle typer kloakproblemer. Ring i dag, og hav en fungerende kloak i løbet af kort tid.

  Kloakmester
  Frederikssund

  Der kan være mange årsager til hvorfor din kloak er tilstoppet. Nogle af de indikatorer som kan være ved en tilstoppet kloak er uvante lyde, ubehagelig lugt eller at vandet løbet over i dit toilet eller håndvask. Hos BBC Anlæg kommer vi til dig hurtigt til undsætning, og fixer dine problemer med kloakken i Frederikssund for dig.

  Kloakmester
  Frederiksværk

  Vi står glædeligt klar til at hjælpe og vejlede dig med din kloak i Frederiksværk. Vi er eksperter indenfor området, så du kan trygt og sikkert overlade arbejdet til os. Vi forsikrer dig om et veludført arbejde, således, at du ikke længere skal bekymre dig om kloakproblemer i dit hjem.

  Kloakmester
  Gentofte

  Du kan altid få hjælp med din kloak fra BBC Anlæg i Gentofte. Vi tilbyder akut hjælp både nat og dag. Vi ved hvor forfærdelig en ødelagt kloak kan være, og vi gør derfor alt for, at løse vores kunders problemer hurtigt. Kontakt os i dag, hvis du har problemer med kloakken.

  Kloakmester
  Gilleleje

  Vi kører mere end gerne til Gilleleje for, at hjælpe dig med dine kloakproblemer. Vores erfarne og veluddannede medarbejdere har håndteret alle typer opgaver, således, at intet indenfor branchen er nyt. Vi hjælper 24 timer i døgnet, så hvis du har problemer med kloakken kan du frit ringe alle timer i døgnet.

  Kloakmester
  Gørløse

  Du kan altid modtage hjælp fra en af vores professionelle hold, når du har problemer med kloakken. Hos BBC Anlæg har vi åbent 24 timer i døgnet, så vi altid kan rykke ud, og hjælpe dig med dine kloakproblemer. Vi forsikrer dig om et veludført arbejde, så din kloak igen fungerer optimalt.

  Kloakmester
  Hellebæk

  Oplever du en ulækker lugt fra din kloak? Har du et stoppet toilet, eller lignende problemer med kloakken? Hos BBC Anlæg er vi specialister med arbejde som omhandler din kloak. Vi hjælper gerne dig med, at løse dine kloakproblemer alle 24 timer i døgnet. Giv os et kald, eller skriv en mail til os, og vi vil sørge for, at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

  Kloakmester
  Hellerup

  Står du og mangler en kloakmand i Hellerup? Så er du kommet til det helt rette sted. BBC Anlæg har igennem de seneste mange år opbygget et stort kenskab til branchen, og har derfor tidligere varetaget alle typer opgaver, som omhandler kloakken. Vi vil meget gerne hjælpe dig med din kloak, så du ikke selv skal kæmpe med det.

  Kloakmester
  Helsinge

  Vi er den lokale kloakmester i Helsinge. Hos BBC Anlæg har vi mere end 20 års erfaring som kloakmester, og vi ved derfor hvordan man håndterer alle typer kloakopgaver. Vores veludannede personale står klar til, at møde dig med et smil. Skriv en mail eller giv os et kald, og vi vil sørge for, at din kloak igen kan fungerer optimalt.

  Kloakmester
  Helsingør

  Vi står klar til, at tilbyde dig en skræddersyet løsning, som dækker lige præcis de behov som du har. BBC Anlæg har igennem de seneste 20 år været placeret i Nordsjælland, så vi er kendte i området. Vi elsker hvad vi laver, og er klar til at hjælpe dig med dine kloakproblemer i Helsingør.

  Kloakmester
  Hillerød

  Hvis vandet pludselig stiger fra dit toilet, og ud på dit gulv kan det hurtigt give sved på panden. Du ved muligvis ikke hvordan du selv skal håndtere dette, men det gør vi. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og har igennem tiden løst mange forskellige kloakopgaver i Hillerød. Lad os hjælpe dig med din.

  Kloakmester
  Holte

  Står du med et stoppet toilet i Holte, og har for længst givet op på hvordan du selv løser det? Hos BBC Anlæg er vi eksperter på området, og kan derfor hjælpe dig med dine problemer. Du har hos os mulighed for kloakservice 24 timer i døgnet. Vi sidder klar til og hjælpe dig med at få din kloak til, at fungerer optimalt igen.

  Kloakmester
  Hornbæk

  Står du i Hornbæk og mangler akut hjælp til din kloak? Hos BBC Anlæg sidder vi klar alle 24 timer i døgnet til, at rykke ud, og hjælper vores kunder med deres kloakproblemer. Vi er et team bestående af veluddannede kloakmestre i Hornbæk, så du kan føle dig tryg i, at overlade din kloak til os.

  Kloakmester
  Humlebæk

  Står du og mangler en kloakmester i Humlebæk? Vi kan være hos dig i løbet af meget kort tid, og hjælpe dig med dine kloakproblemer. Vi har stor erfaring med hvordan man håndterer diverse typer kloakopgaver, og har igennem mange år i branchen opbygget et stort kendskab til alle typer problemstillinger vi kan få stillet til opgave.

  Kloakmester
  Hørsholm

  Uanset hvad tid på døgnet du kontakter os står BBC Anlæg klar til, at hjælpe dig af med dine kloakproblemer. Vi kan med 20 års erfaring håndtere alle typer opgaver indenfor branchen. Hvis du står og mangler en erfaren og professionel kloakmester i Hørsholm, så tag kontakt til os på telefon eller mail nu.

  Kloakmester
  Klampenborg

  Med mange års erfaring har vi stor viden omkring kloakservice. Vi ved hvordan vi håndterer alle typer opgaver, så du kan trygt overlade kloakservice opgaverne til os. Vi rykker ud 24 timer i døgnet, så du kan frit finde det tidspunkt på dagen, som passer bedst ind i din hverdag.

  Kloakmester
  Kokkedal

  Har du brug for hjælp i Kokkedal, så tilbyder BBC Anlæg døgnhjælp til dig. Vi er altid klar på, at hjælpe dig med din kloakforstoppelse eller andre kloakrelateret problemer. Vi har stor erfaring i branchen, og har førhen løst alle typer kloakopgaver. Du kan derfor trygt overlade dine kloakproblemer til os.

  Kloakmester
  Kvistgård

  Ved akutte kloakproblemer i Kvistgård kan du altid ringe til vores døgnservice. Vi er et team bestående af veluddannede folk, som står klar til, at rykke ud på akutte henvendelser døgnet rundt. Vi møder altid vores kunder med et smil på læben, og yder altid en god service overfor dem.

  Kloakmester
  Lyngby

  Hos BBC Anlæg kan du få hjælp med kloakken til en fordelagtig pris. Udover det, sørger vi altid for, at yde den bedste service med et godt resultat overfor vores kunder. Hvis du har problemer med kloakken kan du nemt kontakte os på 26 74 09 21, eller sende os en mail på mail@bbcanlaeg.dk.

  Kloakmester
  Lynge

  Er kloakken tilstoppet i dit hjem, så kontakt os hos BBC Anlæg. Vi er et erfarent og professionelt team, som står klar til, at hjælpe dig med de kloakproblemer som du har. Vi yder altid vores bedste for, at vores kunder kan føle sig i trygge hænder, når de overlader deres problemer til os.

  Kloakmester
  Melby

  Har du problemer med kloakken, så drøner vi gerne til Melby. Vi har igennem årerne varetaget tonsvis af forskellige typer kloakopgaver, og kan helt sikkert også hjælpe dig med din. Lad os hjælpe dig med det vi er gode til, så du igen kan slappe af i din lejlighed uden et tilstoppet toilet.

  Kloakmester
  Nivå

  Der kan tit opstå problemer med kloakken. Man prøver febrilsk selv, at løse problemet, men det virker ikke. Hos BBC Anlæg er vi specialister i, at løse dine kloakproblemer. Vi har stor erfaring i branchen, og har varetaget mange forskellige typer kloakopgaver. Lad os hjælpe dig med dine problemer med kloakken i dag.

  Kloakmester
  Nordsjælland

  Vi er den lokale kloakmestrer i Nordsjælland. Med lokation i Dronningmølle igennem de sidste mange år, er vi bekendte med området. Vi kører gerne ud for, at hjælpe dig alle 24 timer i døgnet med din kloak. Tøv ikke, hvis du døjer med kloakproblemer der skal løses. Giv os et kald i dag på 26 74 09 21.

  Kloakmester
  Nærum

  Vi kender alle sammen til, at have en tilstoppet kloak eller en kloak der lugter, som vi ikke kan få drevet bugt med. Hos BBC Anlæg kan du vide dig sikker på, at vi er eksperter når det gælder kloakker. Vi har stor erfaring med alle typer kloakopgaver, og kan helt sikkert også hjælpe dig med dit problem.

  Kloakmester
  Rungsted Kyst

  Står du med et tilstoppet toilet i Rungsted? BBC Anlæg står klar til, at hjælpe dig alle 24 timer i døgnet. Vi kører gerne turen til Rungsted for, at hjælpe dig af med dit problem. Vi har stor erfaring i branchen, og har førhen løst mange forskellige opgaver fra andre tilfredse kunder.

  Kloakmester
  Skodsborg

  Få en professionel kloakservice i Skodsborg i dag til en fornuftig pris. Vi yder god service og rådgivning overfor vores kunder, så du trygt kan overlade dine kloakproblemer til os. Vi står til rådighed for dig alle 24 timer i døgnet, så du kan kontakte os når det passer ind i din travle hverdag.

  Kloakmester
  Skævinge

  Når du har problemer med kloakken, og ikke selv kan løse problemet, kan det være nødvendigt, at indhente professionel hjælp. BBC Anlæg står klar til, at yde professionel hjælp og høj service til dig, som står og mangler det i Skævinge. Vi har før varetaget mange forskellige typer kloakopgaver, og er også klar til, at hjælpe dig med din.

  Kloakmester
  Slangerup

  Driller din håndvask eller har du et tilstoppet toilet i Slangerup? Så er du kommet til det rette sted. Hos BBC Anlæg yder vi akut kloakhjælp til dig, som står, og har brug for det. Vi kan kontaktes alle 24 timer i døgnet på både mail og telefon, og forklar os dit problem.

  Kloakmester
  Snekkersten

  Vi har flere gange været i Snekkersten og løst diverse kloakopgaver. Vi står klar til, at rykke ud 24 timer døgnet, så du kan finde det tidspunkt på dagen, som passer dig bedst. Vi er professionelle og serviceminded overfor vores kunder, så du kan trygt overlade dine arbejdsopgaver til os.

  Kloakmester
  Stenløse

  Når du bestiller kloakservice hos BBC Anlæg gør vi alt for, at levere det bedst mulige stykke arbejde overfor vores kunder. Vi har op til flere gange arbejdet for andre i Stenløse, og vil også meget gerne gøre det for dig. Vi har stor erfaring i branchen, og kan med sikkerhed også hjælpe dig med, at løse dine kloakproblemer.

  Kloakmester
  Tikøb

  Det kan være mange årsager til, hvorfor, at du har problemer med din kloak. Det kan være svært, at lokalisere hvad den egentlige årsag er, når man ikke er professionel i faget. Hos BBC Anlæg er vi professionelle, og vi vil meget gerne hjælpe dig med vores ekspertise. Vi er et team bestående af veludannet personale, som alle står klar til, at rykke ud til dig, når tanken brænder på.

  Kloakmester
  Vejby

  Vi kører ofte til Vejby for, at hjælpe vores kunder med deres kloak. Vi står også klar til, at hjælpe dig, hvis du døjer med kloakproblemer i dit hjem. Årsagen til dit kloakproblem er underordnet. Vi har igennem mange år skabt stor erfaring og viden i branchen, som gør, at vi kan løse alle typer kloakopgaver.

  Kloakmester
  Virum

  Vi tilbyder en skræddersyet kloakløsning i Virum til netop det problem, som du står og døjer med. Vi kan godt lide, at inddrage vores kunder i processen, således, at de også ved hvad det egentlig er vi foretager os. På den måde sikrer vi, at der ingen misforståelser er, og at der ingen tvivl er omkring det arbejde vi udfører.

  Kloakmester
  Værløse

  Vi har flere gange været i Værløse, og yde arbejde for kunder. Du kan blive den næste, hvis du døjer med kloakproblemer. Vi står altid klar til, at rykke ud 24 timer i døgnet for, at løse dine kloakproblemer. Alle vores veluddannede medarbejdere møder dig med et smil, og sørger for, at yde den bedst mulige service overfor dig.

  Kloakmester
  Ølsted

  Uanset hvornår på døgnet du kontakt os for hjælp, så står vi klar til, at køre Ølsted. Vi har flere gange hjulpet kunder med deres kloakproblemer, og vi vil også meget gerne hjælpe dig. Vi har stor erfaring i branchen, og er altid klar til at møde vores kunder med et smil på læben.

  Kloakmester
  Ølstykke

  Hvis dit badeværelse er fyldt med vand fra kloakken, så er det meget attraktivt og få ordnet det med det samme. Det kan svært, at gøre selv, hvis du ikke er professionel kloakmester, og vi tilbyder derfor gerne vores hjælp til dig der mangler den. Vi har før hjulpet mange kunder af med deres kloakproblemer, og vi står også klar til, at hjælpe dig.

  Kloakmester
  Ålsgårde

  Få en professionel kloakmester i nærheden af Ålsgårde igennem BBC Anlæg. Vi er et bredt team, som alle elsker, at hjælpe vores kunder med deres kloak. Vi er et veluddannet personale, som hele tiden stræber på, at forbedre os i vores arbejde. Ring til os i dag, hvis du har problemer med kloakken.

  Indhent et tilbud