4.1/5 på facebook.com

Kloakmester Skævinge

En dygtig kloakmester kan være en uvurderlig partner, når det kommer til at løse problemer med kloaksystemet eller foretage nye installationer.

Med vores kloakmesters mange års erfaring, og brug af de bedste teknikker, kan vi tilbyde konkurrencedygtige priser til vores kunder i Skævinge og omegn.

Uanset din situation, er du mere end velkommen til at kontakte os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit kloakarbejde.

ALTID
KVALITET

ALTID
TIL TIDEN

TILFREDSE
KUNDER

Anmeldelser

★★★★★

Det spiller bare!

Arbejdet blev udført til aftalt tid, så hvad mere kan man forlange? Behageligt forløb i forhold til at få sat aftalen på plads, så det spillede bare!
Nicolas
via Facebook

Professionel hjælp af en autoriseret kloakmester i Skævinge

Kloakarbejde er en kompleks opgave, som kræver særlig ekspertise og erfaring. I Danmark er der en række strenge regler og standarder, som skal overholdes i forhold til kloakarbejde, for at sikre korrekt og sikkert udført arbejde. Derfor er det vigtigt at vælge en autoriseret kloakmester, der har den nødvendige ekspertise og erfaring, til at udføre opgaven korrekt og pålideligt. 

Hos os kan du finde autoriserede kloakmestre i dit lokalområde, der kan hjælpe dig med at løse dine kloakproblemer. Vores samarbejdspartnere er blandt de bedste i branchen og garanterer, at dit kloakarbejde udføres sikkert og korrekt, så du undgår tilbagevendende problemer.

En kloakmester foran en lastbil

Benjamin Blichert Christensen

DIREKTØR

FÅ ET 100%

GRATIS TILBUD


  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk inden for 24 timer.

  Hvad kan en kloakmester i Skævinge hjælpe dig med?

  Hvis du oplever kloakproblemer, kan BBC Anlæg hjælpe med at rense og reparere tilstoppede afløb, kloakstop og kloakoverløb. Vi kan også udføre en inspektion af dit kloaksystem, for at identificere eventuelle problemer og tilbyde løsninger, til at forhindre fremtidige problemer.

  Spar en masse tid og penge i det lange løb

  Ved at vælge BBC Anlæg kan du spare en masse tid, penge og besvær i det lange løb. Vi kan hjælpe med at sikre, at dit kloaksystem fungerer optimalt og undgå potentielle sundhedsmæssige problemer og skader på dit hjem.

  Så hvis du oplever kloakproblemer, skal du ikke tøve med at søge hjælp hos os. Vi er yderst punktlige, og sørger altid for at opgaven bliver 100% udført korrekt og kontrolleret.

  Vi er medlem af:

  Få hurtig og pålidelig hjælp af vores akutte kloakmester døgnvagt

  Hvis du står over for et stoppet toilet, en tilstoppet håndvask eller et blokeret afløb, og du har brug for en akut kloakservice i Skævinge, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi tilbyder døgnåben telefonbetjening året rundt. 

  Vi giver dig en ærlig vurdering af situationen

  Vi er kendt for vores pålidelighed og ærlighed, og vi vil altid give dig en ærlig vurdering af situationen. Hvis det er muligt at vente til normal arbejdstid, vil du få besked fra os omkring det, så du kan spare penge.

  Hvis det er akut, vil vi give dig et prisoverslag, som inkluderer alt, så du ikke får nogen ubehagelige overraskelser senere. Du kan være 100% sikker på, at vi vil tage os af din kloakopgave på en professionel og pålidelig måde.

  Professionel kloakrenovering
  Kloakmester

  Teknisk ekspertise og opdateret teknologi

  Vi er et kloakfirma i Skævinge, der lægger stor vægt på at udføre solidt håndværk og tilbyde topklasse service. Derfor benytter vi kun det bedste og nyeste udstyr, så vi kan udføre alle opgaver effektivt, grundigt og selvfølgelig i overensstemmelse med gældende regler. 

  I håndværkerbranchen, er det desværre almindeligt at bryde aftaler. Der kan være mange årsager til dette. Men hos BBC Anlæg er det vores mission altid at overholde alle tidsfrister og aftaler, som vi indgår med dig – uanset om det drejer sig om en fast serviceaftale, eller et enkeltstående stykke arbejde.

  Specialister i anlægsarbejde

  Udover at tilbyde kloakservice og kloakrenovering i Skævinge er vi hos BBC Anlæg specialiserede i anlægsarbejde. Anlægsarbejde kan omfatte en bred vifte af opgaver, og uanset størrelsen på projektet, er der ingen opgave, der er for stor eller for lille til vores kompetente medarbejdere.

  Vi går meget op i vores arbejde, og du kan derfor være sikker på, at vores forventninger og standarder for projektet vil være mindst lige så høje som dine.

  Indhent et tilbud