Anlægsarbejde på hele Sjælland

Mange års erfaring med anlægsarbejde

Er du på udkig efter en professionel samarbejdspartner til løsning af anlægsarbejde hos dig, din virksomhed eller arbejdsplads? Så kan vi hos BBC Anlæg tilbyde vores kyndige hjælp, som er baseret på vores mange år i branchen. Selvom anlægsarbejde er et vidt begreb, er det for os ikke opgavens størrelse, som har betydning – vores dygtige personale baserer altid sine løsninger på et højt fagligt niveau, så en tilfredsstillende løsning findes. Vi har mange kompetencer inden for anlægsarbejde, og uanset hvad du har brug for hjælp til, står vi klar.

Anlægsarbejde med en kvalitet udover det sædvanlige

Noget af det som gør vores anlægsløsninger helt specielle er, at deres kvalitet er helt i top – her gælder det både i forhold til udførelsen af opgaven, det høje serviceniveau under løsning af opgaven og den efterfølgende mulighed for et tæt samarbejde med os. Vi benytter kun udstyr, med hvilket vi ved, at vi kan lave et 100% tilfredsstillende og kvalitets resultat, og der er mulighed for en fast serviceaftale og brug af vores døgnservice.

Vi er med fra start til slut

Vores løsning af anlægsopgaver dækker bl.a. over anlæg af have og forskelligt belægningsarbejde, og vi kan hjælpe med lidt af hvert. Vi er altid med hele vejen fra start til slut med vores garvede og professionelle rådgivning og vejledning.

Lad os høre fra dig

Kontakt os allerede i dag på telefon 26 74 09 21 eller udfyld kontaktformularen på vores hjemmeside, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på udførelse af anlægsarbejde eller har spørgsmål til, om vi kan hjælpe dig. Vores kunder kommer ofte fra et større område omkring Gilleleje, Helsingør og Hillerød, men fra vores beliggenhed i Dronningmølle hjælper vi gerne kunder på hele Sjælland.

Altid kvalitet

Altid til tiden

Tilfredse kunder