TV-inspektion for kunder på hele Sjælland

TV-inspektion betegner inspektion af kloakker med et lille kamera, som kan afsløre en kloaks tilstand, og som kan finde årsagen til et tilstoppet toilet, et stoppet afløb eller et andet problem. Hos BBC Anlæg benytter vi os ofte af TV-inspektion i forbindelse med den kloakservice, vi udfører for vores kunder.

Vi bruger TV-inspektion til at lokalisere forskydninger, tæringer, rødder, sammenstyrtninger, brud, aflejringer, rotteangreb eller andre skader. Når problemet er lokaliseret, hjælper vi gerne med at udbedre det.

Vi udfører TV-inspektion for erhvervsvirksomheder, boligselskaber og boligforeninger såvel som for privatpersoner. Vi holder til i Dronningmølle på Sjælland og kører ud til kunder i København, Helsingør, Hillerød, Gilleleje samt i resten af landsdelen.

TV-inspektion med det nyeste udstyr

For at kunne udføre kloakinspektion med henblik på at lokalisere skader på rør og kloakker, kræver det, at man bruger noget effektivt udstyr. Hos BBC Anlæg bruger vi altid det nyeste og mest moderne udstyr, når vi skal lave TV-inspektionen. Det gør det nemmere for os at undersøge, hvad årsagen til et problem helt præcist er. Og så betyder det, at vi kan tilbyde vores kunder en service i topklasse.

Da vi har mulighed for at bruge et kamera i kloakkerne, undgår vi i langt de fleste tilfælde at skulle grave belægning, gulv eller lignende op for at få adgang til kloakken. På den måde bliver et stoppet afløb eller et stoppet toilet ikke til et større problem eller en unødig stor post i budgettet.

Mangler du hjælp til forsikringsskader?

Som autoriseret kloakmester har vi helt styr på reglerne omkring dækningsberettigede rørskader med mere. Har du en skjult rørskadeforsikring, hjælper vi som din kloakmester gerne med kontakten til dit forsikringsselskab, og hvad der ellers følger med af praktiske opgaver i forbindelse hermed. Vores ekspertise gør det lettere for dig at navigere i forsikringsjunglen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du er interesseret i at få foretaget kloakinspektion af en kloakmester fra BBC Anlæg, er du velkommen til at kontakte os på telefon 26 74 09 21 eller via mail@bbcanlaeg.dk. Har du spørgsmål om vores arbejdsmetoder, priser, en kloakmesters opgaver, opgravningsfri kloakservice eller lignende, besvarer vi også gerne dette.

Du er også velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud fra os, som er skræddersyet specielt til dig. Vi ser frem til at høre fra dig.

Altid kvalitet

Altid til tiden

Tilfredse kunder