4.1/5 på facebook.com

TV-Inspektion

Vi hjælper med at afsløre de beskidte hemmeligheder

Effektiv tv-Inspektion i hele Nordsjælland

Tv-inspektion er betegnelsen for inspektion med vores lille kamera, som kan komme ind på vanskelige steder, hvis der er problemer med et tilstoppet toilet og afløb.

Hos BBC Anlæg benytter vi ofte denne løsning i forbindelse med en kloakservice. Dette gør at vi hurtigt, effektivt og på bedste vis kan få diagnoseret omfanget af problemet. Samtidigt kan vi få lokaliseret eventuelle forskydninger, tæring, rødder, sammenstyrtninger, aflejringer, rotteangreb og andre skader, som er svære at undersøge uden en kloakinspektion.

Vi hjælper alle private kunder, erhvervskunder, selskaber og foreninger, som står i en vanskelig situation. Vores tv-inspektion udføres primært i Nordsjælland, og med en lokation i Dronningmølle, kan vi hurtigt køre ud til de nærliggende byer som Helsingør, Hillerød, Gilleleje samt de øvrige dele af Nordsjælland.

Kontakt os i dag på 26 74 09 21

FÅ ET 100%

GRATIS TILBUD


  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  ALTID
  KVALITET

  ALTID
  TIL TIDEN

  TILFREDSE
  KUNDER

  TV-Inspektion med den seneste teknologi for det bedste resultat

  Vi ønsker hos BBC Anlæg at være så præcise som muligt, levere bæredygtige og holdbar løsninger til netop dit behov. Det betyder, at alle arbejdsopgaver bliver udført til perfektion, og vi samtidig kan tilbyde et tårnhøj service niveau. 

  For at vi hurtigt og effektivt kan få løst dine problemer med din kloak, benytter vi os af den seneste teknologi, fordi det er det mest effektive udstyr, for at kunne udføre en nøjagtig kloakinspektion. 

  Til din fordel sikrer det, at vi i langt de fleste situationer vil undgå at grave belægning, gulv eller andet materiale op, for at vi kan få synlig adgang til kloaksystem. 

  Vi ønsker ikke at et stoppet afløb, toilet eller andet problem, bliver til en større udgift i budgettet end højst nødvendigt.

  TV-Inspektion af din kloak
  service akut
  kloakhul

  Hjælp til forsikringsskader - vores kloakmester har styr på det

  Vores autoriseret kloakmester kender alt til lovgivning og protokoller, og ved hvilke regler, der eksisterer vedrørende dækningsberettigede rørskader.

  BBC Anlæg hjælper gerne med kontakten til dit forsikringsselskab, hvis vi skulle opdage problemer som rørskader. Vores værdifulde viden vil komme til din fordel, fordi vi hurtigt kan gøre det nemmere at navigere rundt i reglerne for forsikringsselskaberne.

  Vores kloakmester vil bl.a. håndtere alle dine sager fra start til slut. Vi kan diagnosticere skaden, anmelde skaden til forsikringsselskabet, og gennem dialog med forsikringsselskab sikre, at du får den dækning, som du er berettiget til.

  Du bestemmer altid, hvem der skal foretage en tv-inspektion, og efterfølgende udbedre eventuelle skader. Uanset hvem regningen ender hos, hvad end det er dig eller dit forsikringsselskab, kan vi garantere dig for, at vi får løst dine problemer til perfektion.

  Brug for en entreprenør?

  BBC Anlæg klarer alle slags anlægsopgaver

  Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud

  Har du yderligere spørgsmål, eller er du interesseret i at få foretaget en kloakinspektion fra en autoriseret kloakmester? Så er BBC Anlæg det helt rette kloakfirma i Nordsjælland for dig.

  Du er velkommen til at kontakte os, for at få et uforpligtende tilbud fra os, som er skræddersyet specielt til dig. Vi ser frem til at høre fra dig.

  Indhent et tilbud