Kloakservice for kunder på Sjælland

Har du brug for akut service i forbindelse med en stoppet kloak, en fast aftale om regelmæssig tømning af en septiktank eller en anden form for kloakservice? Uanset hvilken slags service af din kloak, du har brug for, kan BBC Anlæg udføre opgaven for dig.

BBC Anlæg er autoriseret kloakmester, og holder til i Dronningmølle på Sjælland. Herfra kører vi ud til private kunder, erhvervsvirksomheder, forsikringsselskaber, boligselskaber og boligforeninger i København, Helsingør, Gilleleje, Hillerød og på resten af Sjælland. Vi tilbyder både faste serviceaftaler og døgnservice.

Hvad indebærer kloakservice?

Vi bliver tit kaldt ud til kunder, som oplever tilstoppede kloakker, toiletter og håndvaske, men det er langtfra de eneste opgaver, vi kan løse, når det gælder kloakservice. Vores kloakservice indebærer følgende:

  • Almen service af kloakker
  • Kloakrenovering
  • Slamsugning
  • TV-inspektion
  • Strømpeforing af kloak
  • Tømning af septiktank
  • Opgaver i forbindelse med pumpebrønde
  • Opsætning af rottespærre

Faste serviceaftaler og akut døgnservice hos BBC Anlæg

Som din kloakmester tilbyder vi både faste serviceaftaler og akut døgnservice, som er åben døgnet rundt. Det betyder, at du, hvis du eksempelvis skal have tømt en septiktank med jævne mellemrum, kan lave en fast aftale med os.

Står du i en situation, hvor du får brug for akut kloakservice på Sjælland, kan du som kunde altid kontakte vores døgnservice. Når du ringer til os, kan vi med kort varsel være hos dig og klare det akutte problem. Det kan i sidste ende have stor betydning for skadens omfang og for den pris, du skal betale for at rette op på den.

Vores telefonnummer til vores akutte døgnservice er 26 74 09 21

Vi rådgiver gerne vores kunder

Hos BBC Anlæg er vores kunder det vigtigste for os. Vi er først tilfredse, når du er tilfreds. Derfor tilbyder vi hver eneste kunde rådgivning – uanset om der er tale om en privatkunde, en virksomhed eller en forening. Vi kan tilbyde ekspertviden, fordi vi som autoriseret kloakmester har mange års erfaring med kloakservice.

Oplever du problemer med en tilstoppet køkkenvask eller tank, eller har du spørgsmål i forbindelse med nyanlæg, dræn, rottespærrer, slamsugning eller lignende, kan du altid kontakte os. Kontaktoplysninger finder du nedenfor.

Få et uforpligtende tilbud på kloakservice hos BBC Anlæg

Vil du have et uforpligtende tilbud på kloakservice hos os, kan du kontakte os via vores kontaktformular eller på telefon 26 74 09 21. Begge steder kan du også kontakte os for spørgsmål om arbejdsopgaver, pris med mere.

Altid kvalitet

Altid til tiden

Tilfredse kunder