4.1/5 på facebook.com

Kloakservice

Har du problemer med et stoppet afløb, eller er vandet måske begyndt at tilføje en væmmelig lugt? Det tyder på kloakproblemer, som skal tilses af en autoriseret kloakmester.

Hos BBC Anlæg er vi et lokalt kloakfirma i Nordsjælland med mere end 20 års erfaring inden for kloakservice.

Professionel Kloakservice med 20 års erfaring

Vi har udført 100-vis af kloakservice opgaver af alle størrelser med en høj succesrate. Vi har mange tilbagevendende kunder, fordi de her får oplevet større tilfredshed med vores standard af kloakservice i forhold til andre steder. 

Som din autoriseret kloakmester ved vi præcist hvad der skal til for at løse enhver form for kloakopgave, som du måtte have. Vi har nemlig den nødvendige ekspertise og erfaring til at kunne udøve professionel kloakservice, der vil imødekomme dine behov og ønsker.

Når du vælger BBC Anlæg til at udføre kloakservice, så er du garanteret en god kunderejse som du sent vil glemme.
Vi tager godt hånd om vores kunder, og tilbyder de bedste kundeoplevelser og skræddersyet løsninger, der vil gøre dig glad mange år frem.

Efteruddannelse skaber de bedste kloakmestre

Vi ved hvor stor en påvirkning kloakken kan have på din hverdag. Derfor sørger vi altid for at efteruddanne vores medarbejdere, så de bliver rustet med de nyeste teknikker og redskaber på markedet. Det sikrer dig som kunde, at du altid modtager en veludført kloakservice, det frembringer et stor smil på læben.

Som kunde hos BBC Anlæg, er du garanteret for at modtage et veludført kvalitetsarbejde, du trygt kan regne med. Har du akutte kloakproblemer som skal tilses? Så kan du altid kontakte os. Hos BBC Anlæg tilbyder vi kloakservice i alle døgnets timer, året rundt. Ring på vores døgntelefon: 26 74 09 21

FÅ ET 100%

GRATIS TILBUD


  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk inden for 24 timer.

  ALTID
  KVALITET

  ALTID
  TIL TIDEN

  TILFREDSE
  KUNDER

  Kloakservice til skarpe priser

  Prisen på vores kloakservice kan variere meget fra opgavens størrelse og kompleksitet. Derfor giver vi dig altid et akkurat bud, på hvad din opgave kommer til at koste dig.

  Du vil som kunde, aldrig modtage urealistiske tilbud eller skjulte gebyrer for din kloakservice – en aftale er en aftale.

  Du kan derimod forvente at modtage et attraktivt tilbud, der vil imødekomme alle dine behov, til en fordelagtig pris.

  Hos BBC Anlæg er du altid velkommen til at kontakte os, og få et gratis og uforpligtende tilbud, så du kan danne dig et bedre overblik.

  Vi står klar til tilbyde professionel rådgivning og sammensætte den bedste løsning, til netop din situation. Det er helt gratis og, hvorvidt du ønsker at vi kommer forbi og løser opgaven, er helt op til dig.

  Kloakservice
  Anlægsarbejde
  kloakarbejde
  kloakservice

  Dine behov og ønsker i centrum

  Det er vigtigt at reagere hurtigt, og ikke vente for længe, hvis du oplever problemer med kloakken. Det skyldes, at hvis du venter for længe, kan lugten bl.a. blive siddende i væggene. Samtidigt kan det med tiden blive til en dyre regning, at få ordnet din kloak. 

  Derfor tilbyder vi som dit lokale kloakfirma, at rykke ud når det passer dig alle tider på døgnet. På den måde behøver du ikke at udskyde problemet, og vi kan derfor løse problemet, inden det bliver værre. 

  Har du akut brug for hjælp med en stoppet kloak eller en fast aftale om regelmæssig tømning af septiktank? Så kan du altid kontakte BBC Anlæg – Vi udfører alle former for kloak og entreprenør opgaver for dig.


  Akut kloakservice - 24/7 - Vi står altid til rådighed

  Står du med uheldet ude og har brug for akut kloakservice? Som din autoriseret kloakmester står vi altid til din rådighed. Vi dækker alle områder med kloakservice i Nordsjælland, hvor vi både hjælper private kunder, erhvervsvirksomheder, forsikringsselskaber, boligselskaber og foreninger med en bred vifte af kloakopgaver.

  Vi rykker hurtigt ud til alle arbejdsopgaver, lige fra de enkelte arbejdsopgaver, faste serviceaftaler og døgnservice henvendelser.
  Vi sikrer at du ikke skal stå alene om problemet, længere end nødvendigt.

  Du kan til enhver tid på dagen ringe til os, dag og nat. Vi kender nemlig til følelsen når man imødekommer uforudsete situationer og, har behov for akut hjælp. Som dit lokale kloakfirma, er du ikke i sikre hænder. Kontakt os hurtigst muligt på telefon, så kommer vi med det samme!

  Kloakservice

  Brug for en entreprenør?

  BBC Anlæg klarer alle slags anlægsopgaver

  Hvad er inkluderet i kloakservice?

  Hos BBC Anlæg løser vi en bred vifte af varierende opgaver for vores kunder. Udover at vi bliver kaldt ud til hjælp med tilstoppede kloakker, toiletter og håndvaske, så hjælper vi også med mange andre kloakservice opgaver, som du kan læse mere omkring lige her:

  professionel kloakservice
  Kloakservice
  Kloakservice
  Autoriseret kloakservice

  Faste serviceaftaler og akut døgnservice hos BBC Anlæg

  Fast serviceaftale er en vigtig del for nogle af vores erhvervskunder lige fra boligselskaber, lejlighedskomplekser, private og offentlige firmaer m.m. Men vi oplever også, at mange af vores private kunder er begyndt, at tilmelde vores serviceaftaler.

  Hvis du vil høre mere om vores serviceaftaler, så kan du altid skrive til os ved at klikke på vores mail: mail@bbcanlaeg.dk ellers kan du også ringe til os på 26 74 09 21.

  Få et uforpligtende tilbud!

  Hos BBC Anlæg bestræber vi os efter at være de bedste, til det vi gør. Du kan derfor kontakte os ved spørgsmål ift. vores arbejdsopgaver, pris eller modtage et uforpligtende tilbud fra os på din kloakservice.

  Indhent et tilbud