Strømpeforing

Effektiv strømpeforing uden gener for naboerne

Vi er hos BBC Anlæg specialister i renovering af kloakker uden opgravning og gener for dig og dine naboer. Er du derfor på udkig efter et kloakfirma, som kan foretage en kloakrenovering uden, at skulle genere dine medborgere? Så er du kommet til den helt rette og lokale kloakmester.

Vi har løst et hav af kloakrenoveringer ved benyttelse af strømpeforing. Her slipper du helt for, at vi skal foretage en opgravning eller nedbrydning. Derudover er det en mere økonomisk kloakrenovering samtidigt med, at du hurtigt vil opleve et forbedret kloaksystem.

Er du i tvivl, om du har brug for en strømpeforing eller en komplet kloakrenovering med opgravning m.m.?
Kontakt os på 26 74 09 21 eller sende os en mail på mail@bbcanlaeg.dk, og lad os undersøge situationen på din kloak.

Altid kvalitet

Altid til tiden

Tilfredse kunder

Lang levetid af strømpeforing

En strømpeforing fungerer som en afstivet “strømpe” af filt etablerer et nyt rør inden i det beskadiget kloakrør, som skal renoveres. Renoveringen kan foretages som et godt alternativ til den komplette kloakrenovering, hvor der typisk skal graves en masse.

Det er en meget effektiv løsning at anvende, hvis du bl.a. oplever problemer med dine kloakrør. Det er langtidsholdbart, meget økonomisk og har en rigtig lang levetid, hvis den monteres korrekt.

Hos BBC Anlæg har vi mange års erfaring med at udføre alle typer kloakrenoveringer. Vi er et kloakfirma, som aldrig går på kompromis med kvaliteten eller vores service – for den sags skyld.

Af den årsag kan du trygt stole på, at vi benytter os af de bedste materialer til strømpeforing, og vores medarbejder arbejder altid med høj faglighed, og har nøje øje for detaljen, når vi hjælper dig med renoveringen af din kloak

Alle vores kloakmestre er uddannet personale og er autoriseret. Vi kan derfor garantere dig for, at vores kompetencer er fuldkommen i top.

Strømpeforing

4 fordele ved strømpeforing

1. Ingen opgravning
Du slipper for opgravning af have, indkørsel eller nedbrydning af dele af huset. Den bliver nem og hurtig indsat, uden den store gene for ejendommens øvrige beboer.
2. Hurtig og effektiv
Indsættelse af strømpeforing er ikke tidskrævende. Grundet strømpeforing ikke kræver opgravning af bl.a. belægning kan det derfor løses på én gang.
3. Lang levetid
Strømpeforing har en lang levetid, og kan holde i mange år.
4. Mere økonomisk
En renovering af kloakken med benyttelse af strømpeforing er tilsvarende til, at få indsat helt nye rør, men dog uden tilhørende omkostninger, som ofte er forbundet ved gravearbejde.

Brug for en entreprenør?

BBC Anlæg klarer alle slags anlægsopgaver

Vi hjælper med forsikringen

Er din ejendom forsikret, så vil du typisk være dækket ved skader på kloakledninger, faldstammer og andet kloakafløb. Hos BBC Anlæg hjælper vi dig med dit forsikringsselskab, og aflægger tilstand- og skadesrapport.

Vi er medlem af Danske Kloakmestre, Dansk Byggeri, Kessel, Byg Garanti, Byggeriets kvalitetskontrol og Kloak Garanti. Sagt på en anden måde, så betyder det, du altid kan være tryg, ved at vi løser dine kloakproblemer

Service i højeste klasse

Én ting er, at vores løsninger altid er gennemtænkte og professionelle – noget andet er, at vores serviceniveau altid er i top. Dette sikrer vi bl.a. gennem et tæt samarbejde med dig som vores kunde. På den måde er vi sikker på, at løsningen bliver præcis, som du ønsker og forventer, og desuden har vi akut døgnservice, hvis uheldet skulle være ude. Når vi arbejder med renovering af kloakrør med strømpeforing, er vores ekspertviden desuden grundlaget for, at vi altid tilbyder rådgivning, vejledning og gerne bringer den enkelte kunde ind i vores arbejde

Kontakt os

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud fra os, så skal du være velkommen til at kontakte os på telefon: 26 74 09 21 eller på mail: mail@bbcanlaeg.dk 

Vi fremsender altid et tilbud skræddersyet efter netop dit behov.