Udførsel af strømpeforing på Sjælland

Effektiv renovering af kloak med strømpeforing

Hos BBC Anlæg udfører vi dagligt professionelt kloakarbejde, og som autoriseret kloakmester er det klart, at vi kan hjælpe med mange forskellige løsninger til både store og små opgaver. Når det kommer til renovering af kloakrør og kloakservice er strømpeforing en særdeles effektiv og smart metode. Vores dygtige medarbejdere har stor erfaring og masser af viden om. Denne form for renovering er særdeles velegnet til mange projekter, da metoden i mange tilfælde kan udføres uden, at opgravning er nødvendigt. Den er derfor både tidssparende og mindre omfattende. Vi tilbyder strømpeforing af kloakker til en konkurrencedygtig pris.

Lang levetid og høj kvalitet

Strømpeforing foregår ved, at man med en specialdesignet og afstivet ’strømpe’ af filt etablerer et nyt rør inden i det kloakrør, som skal renoveres. Netop derfor kan strømpeforing ofte foretages uden opgravninger. Renoveringen er faktisk en meget holdbar løsning, som kan beskytte røret mod øvrige defekter fra f.eks. rotter eller rødder i jorden. Vores arbejde er altid af høj kvalitet, da vores kyndige personale arbejder med høj faglighed for øje og aldrig går på kompromis med at arbejde mod et tilfredsstillende resultat.

Service i højeste klasse

Én ting er, at vores løsninger altid er gennemtænkte og professionelle – noget andet er, at vores serviceniveau altid er i top. Dette sikrer vi bl.a. gennem et tæt samarbejde med den enkelte kunde, så løsningen bliver præcis, som de ønsker og forventer, og desuden har vi akut døgnservice, hvis uheldet skulle være ude. Når vi arbejder med renovering af kloakrør med strømpeforing, er vores ekspertviden desuden grundlaget for, at vi altid tilbyder rådgivning, vejledning og gerne bringer den enkelte kunde ind i vores arbejde.

Kontakt os allerede i dag

Hvis du vil have en uforpligtende snak med vores garvede medarbejdere, kan du ringe på telefon 26 74 09 21 eller udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside. Fra vores hovedsæde i Dronningmølle hjælper vi mange kunder i området omkring Gilleleje, Hillerød, Helsingør og resten af Sjælland.

Altid kvalitet

Altid til tiden

Tilfredse kunder