4.1/5 på facebook.com

Strømpeforing

Vores kloakmestre har mange års erfaring med strømpeforing. 

Vi vil på denne side komme mere ind på nedenstående emner. Du kan med fodel klikke på dem, så du direkte vil ryge hen til hver emne

Effektiv renovering af kloak med strømpeforing på hele Sjælland

Hos BBC Anlæg udfører vi dagligt professionelt kloakarbejde, og som autoriseret kloakmester er det klart, at vi kan hjælpe med mange forskellige løsninger til både store og små opgaver. Når det kommer til renovering af kloakrør og kloakservice, er strømpeforing en særdeles effektiv og smart metode, som vores dygtige medarbejdere har stor erfaring med og viden om.

Strømpeforing er en god og billig løsning

Denne form for renovering er særdeles velegnet til mange projekter, da metoden i mange tilfælde kan udføres uden, at opgravning er nødvendigt. Det er derfor både tidsbesparende og mindre omfattende, og vi tilbyder strømpeforing af kloakker til en konkurrencedygtig pris.

Når man renoverer kloakken, er det ofte i forbindelse med en reparation af gamle defekte rør. I bund og grund går teknikken ud på, at man producerer et nyt rør inde i det gamle og defekte rør. Dette gøres ved brug af en særlig fiber eller glasfiber -slange, også kaldet en ”strømpe”.

Kontakt os i dag, og hør mere om hvilken type renovation af kloak, der er det rette valg for dig.

FÅ ET 100%

GRATIS TILBUD


  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Hvordan foregår strømpeforing?

  Få en forklaring på 8 trin, om hvordan den typiske udvikling for en strømpeforing bliver lavet

  01.

  Inspektion af det udvalgte kloakrør.

  02.

  Inspektion af det udvalgte kloakrør

  03.

  Inspektion af det udvalgte kloakrør

  04.

  Sikring af om specialslange sidder korrekt i kloakrøret

  05.

  Sikring af om specialslange sidder korrekt i kloakrøret

  06.

  Sikring af om specialslange sidder korrekt i kloakrøret

  07.

  Sikring af om specialslange sidder korrekt i kloakrøret

  08.

  Processen afsluttes med at afskære begge ender af strømpen (muffe installeres)

  Tag turen hen til de andre emner, hvis du er interesseret i at læse mere om dem. Du skal blot klikke på dem

  Vi leverer strømpeforing med lang levetid og høj kvalitet

  Strømpeforing foregår ved, at man med en specialdesignet og afstivet ’strømpe’ af filt etablerer et nyt rør inde i det kloakrør, som skal renoveres.

  Netop derfor kan strømpeforing ofte foretages uden opgravninger, og renoveringen er faktisk en meget holdbar løsning, som kan beskytte røret mod øvrige defekter fra f.eks. rotter eller rødder i jorden.

  Vores arbejde er altid af høj kvalitet, da vores kyndige personale arbejder med høj faglighed, øje for detalje og aldrig går på kompromis med at arbejde mod et tilfredsstillende resultat.

  strømpeforing

  Brug for en entreprenør?

  BBC Anlæg klarer alle slags anlægsopgaver
  strømpeforing

  Hvorfor strømpeforing?

  En strømpeforing er en særdeles effektiv løsning, når det eksisterende kloakrør ikke er funktionelt mere. Det første vi gør er, at vi renser røret på bedst mulige vis. Dette kan gøres ved brug af en slamsuger eller en spulevogn. Når det gamle rør er vasket grundigt, fører vi en speciel slange ned i det defekte rør og ny proces påbegyndes.

  Det der sker, når specialslangen ligger på den position den skal, er, at der føres en oppustelig luftslange ned i kloakken. Dernæst fylder man ”strømpen” med luft, hvilket gør at blandingen med silikat og epoxy smøres grundigt rundt i det gamle rør. Resultatet er et nyt og særdeles holdbart kloakrør.

  3 gratis viden omkring strømpeforing
  Klik på de andre emner, hvis du læse mere om dem. 

  Service i højeste klasse – På hele Sjælland

  Én ting er, at vores løsninger altid er gennemtænkte og professionelle – noget andet er, at vores serviceniveau altid er i top.

  Dette sikrer vi bl.a. gennem et tæt samarbejde med den enkelte kunde, så løsningen bliver præcis, som de ønsker og forventer, og desuden har vi akut døgnservice, hvis uheldet skulle være ude.

  Når vi arbejder med renovering af kloakrør med strømpeforing, er vores ekspertviden desuden grundlaget for, at vi altid tilbyder rådgivning, vejledning og gerne bringer den enkelte kunde ind i vores arbejde.

  Vores kunder er loyale

  Vi oplever, at mange af vores kunder ringer tilbage til os, hver gang der er problemer med kloakken. Det tager vi som et tegn på at vores kunder er tilfredse med vores arbejde.

  En af de største fordele ved at vores kunder er loyale er, at vi allerede kender kloakken når vi kommer frem og derfor kan spare vores kunder for en masse penge, da vi kan løse opgaven endnu hurtigere.

  Derfor er strømpeforing en god løsning

  Det der er en af de helt store fordele ved at anvende strømpeforing er, at du får fixet huller og revner relativt hurtigt og nemt. Forestil dig, at du skal have gravet hele haven op, og der står et større hold håndværkere klar til diverse opgaver, for at lappe dit kloakrør sammen igen. Det er netop dette, som du slipper for, når vi laver en strømpeforing for dig.

  Uden strømpeforing bliver det hurtigt dyrt i både mandetimer og udstyr, men derudover kan det også blive en tidskrævende omgang, da man aldrig kan vide sig sikker i, hvilke udfordringer man kan støde på, når man graver ned i undergrunden.

  Med BBC Anlæg som din lokale kloakmester i Nordsjælland kan du være sikker på, at vi tager hensyn til dig og dine omgivelser, og at vi udfører vores arbejde af høj kvalitet.

  Fordele ved strømpeforing

  Hvis du gerne vil slippe for alt besværet, så er strømpeforing den helt rigtige løsning. I nedenstående tekst vil vi prøve at fortælle om både fordelene og ulemperne ved anvendelse af netop denne løsning.

  3 gratis viden omkring strømpeforing
  Klik på en af nedenstående emner, som er markeret med rød farve, hvis du vil tage turen videre og læse mere om dem.

  Pris

  Som udgangspunkt kræver alle renoveringer med strømpeforing forskellige tilgange, da man både skal tænke på placering og tilstand af kloakrøret. En anden måde at se på det er, at renovering ved brug strømpeforing svarer til, at du sparer omkostningerne ved opgravning og potentiel nedbrydning af både vægge og gulv. Dermed står du tilbage med en potentiel kæmpe besparelse sammenlignet med den traditionelle metode.

  Hurtig renovering

  Du slipper for at skulle grave og dermed kan alt ordnes af en omgang. Du sparer både penge og en masse besvær.

  Intet gravearbejde

  Den helt klare og åbenlyse fordel ved at anvende strømpeforing er, at du ikke skal igennem en meget risikabel opgravning. Du slipper for at vi skal grave din have og indkørsel op eller at vi skal nedbryde både vægge og gulv, fordi vi ikke kan komme til røret under huset. På den måde slipper du for sådan et skrækscenarie.

  Den holdbare løsning

  Måske tænker du, at resultatet af sådan en relativt simpel renovation ikke bidrager med en holdbar løsning. Dette er faktisk slet ikke tilfældet. En strømpeforing sikrer nemlig en holdbarhed på op til 70-100 år.

  Ulemper ved strømpeforing

  Ved anvendelsen af alle typer af kloakrenovering, er der identificeret forskellige ulemper, der ofte er forbundet med maskinerne som bruges til renovering af kloakrør.

  Potentiel spærring af indkørsel
  Det første eksempel på en potentiel ulempe er, hvis kloakken er placeret i din indkørsel. Det indebærer, at din indkørsel i fleste tilfælde vil blive blokeret af en lastbil med alle de nødvendige maskiner.

  Dårlig lugt
  I nogle tilfælde vil der opstå lugtgener, da vi anvender materiale som har til formål at hærdne og dermed skabe et nye rør i det gamle. Det er selve hærdningen af strømpen, som skaber dampe og dermed lugtgener. Hertil skal der lige nævnes, at ikke alt støbning lugter lige slemt, da man anvender forskelligt materiale til de forskellige slags opgaver.

  Støj fra maskiner
  Da både vaske og støbe processen ofte foretages i et kontinuerligt tidsrum, kan det sagtens ske at der vil forekomme noget støj fra maskinerne, som også kører om natten.

  3 gratis viden omkring strømpeforing
  Hvis du ikke har læst nedenstående tre emner endnu, så kan du med fordel klikke på dem og læse om dem. Tag musen over det emne, som du gerne vil læse omkring, så ryger du direkte hen til emnet.

  ALTID
  KVALITET

  ALTID
  TIL TIDEN

  TILFREDSE
  KUNDER

  Din lokale kloakmester i Nordsjælland

  Bor du i Nordsjælland? 

  Vi er en autoriseret kloakmester med afsæt i Nordsjælland, som i mere end 20 år, har tilbudt alle former for kloak og entreprenørarbejde til vores kunder i Nordsjælland og på resten af Sjælland. 

  Vil du læse mere omkring strømpeforing i Nordsjælland? Klik her

  Vi hjælper med forsikringen

  Er din ejendom forsikret, så vil du typisk være dækket ved skader på kloakledninger, faldstammer og andet kloakafløb. Hos BBC Anlæg hjælper vi dig med dit forsikringsselskab, og aflægger tilstand- og skadesrapport.

  Vi er medlem af Dansk Byggeri, Kessel, Byg Garanti, Byggeriets kvalitetskontrol og Kloak Garanti. Sagt på en anden måde, så betyder det, du altid kan være tryg, ved at vi løser dine kloakproblemer.

  Kontakt os allerede i dag

  Hvis du vil have en uforpligtende snak med vores garvede medarbejdere, kan du ringe på telefon 26 74 09 21 eller udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside.

  Fra vores hovedsæde i Dronningmølle hjælper vi mange kunder på hele Sjælland.

  FÅ ET 100%

  GRATIS TILBUD


   Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

   Indhent et tilbud