Entrepenørarbejde fra Dronningmølle

Udførelse af entreprenørarbejde for alle kundetyper

Entreprenørarbejde kan dække over mange ting, og vores mange års erfaring i entreprenørbranchen danner baggrunden for, at vi hos BBC Anlæg løser opgaver for både private, erhverv, boligselskaber og andre offentlige institutioner i bl.a. Hillerød og resten af Nordsjælland. Vores kompetencer spænder vidt, og vi har den viden og de redskaber, værktøjer og produkter, der skal til for, at vi kan løse entreprenøropgaver af både stor og lille skala. Service og god kvalitet er i højsædet, og vi går aldrig på kompromis med, at vores arbejde løses på højeste faglige niveau.

Din professionelle entreprenørpartner

Vi er stolte af at kunne sige, at vi er autoriseret kloakmester og desuden har stor erfaring med anlægsarbejde, hvilken sammen er grundlaget for, at vi i forhold til alle typer af entreprenørarbejde kan ses som en professionel partner. Vi har altid stor fokus på, at den enkelte kunde får sine konkrete ønsker opfyldt, og dette sørger vi for gennem en tæt dialog og desuden har vi døgnservice og tilbyder faste serviceaftaler, så du kan være sikker på et vedvarende, holdbart, godt resultat – hver gang!

Ønsker du at høre mere?

Vores virksomheds hovedsæde er beliggende i Dronningmølle, og her sidder det kyndige personale klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for akut service eller f.eks. har spørgsmål til vores løsning af forskelligt entreprenørarbejde. Du kan ringe på telefon 26 74 09 21 men kan også udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside, hvorefter vi vil kontakte dig med et uforpligtende tilbud eller et professionelt svar på dit spørgsmål.

Altid kvalitet

Altid til tiden

Tilfredse kunder