Kloakrenovering fra Dronningmølle

Hos BBC Anlæg udfører vi kloakrenovering af enhver slags for kunder i Dronningmølle, København, Helsingør,Gilleleje, Hillerød og på resten af Sjælland. Vi bistår med hjælp til både akutte opgaver og til opgaver, som skal udføres med jævne mellemrum.

Vi har solid erfaring med traditionel kloakrenovering, der omfatter gravearbejde. Men som din kloakmester tilbyder vi også opgravningsfri kloakrenovering. Begge dele udfører vi for:

 • Private kunder
 • Erhvervsvirksomheder
 • Forsikringsselskaber
 • Boligselskaber
 • Boligforeninger

Derudover arbejder vi sammen med andre entreprenører, som har behov for vores hjælp eller ekspertise i forbindelse med kloakrenovering og opgaver i forbindelse hermed.

Hvilke arbejdsopgaver udfører vi?

Renovering af en kloak kan indebære mange forskellige arbejdsopgaver. Det indebærer ofte punktreparation, hvor korte strømpeforinger lægges ind, hvor skaden er sket samt gravearbejde. Men det er kun en brøkdel af de typer af kloakarbejde, vi kan udføre for dig.

Nedenfor kan du læse de mest gængse opgaver, som vi udfører for kunder på hele Sjælland. Har du en anden opgave, som du ønsker, vi skal løse for dig, er du altid velkommen til at kontakte os.

 • Almen kloakrenovering
 • Opgaver vedrørende nedsivningsanlæg
 • Strømpeforing af kloak
 • Belægningsarbejde i forbindelse med kloakrenovering
 • Betonarbejde
 • Opgaver i forbindelse med pumpebrønde

Opgravningsfri kloakrenovering

Som autoriseret kloakmester tilbyder vi vores kunder opgravningsfri kloakrenovering, hvor det ikke er nødvendigt at grave belægning eller andet underlag op. Det gør vi blandt andet, når vi laver strømpeforing af en kloak.

Ved at lave opgravningsfri kloakrenovering, reducerer vi gener og forstyrrelser – og så er den økonomiske udgift til disse arbejdsopgaver lavere. Der er mange penge at spare, når der ikke skal foretages gravearbejde. Vi tilbyder at lave opgravningsfri kloakarbejde, fordi vi vil vores kunder det bedste.

Er det nødvendigt, at der skal laves gravearbejde i forbindelse med kloakarbejde, gør vi også dette hos BBC Anlæg. Vores store maskinpark er opdateret, så vi kan udføre enhver opgave effektivt, grundigt og ud fra de gældende regler på området.

Kontakt os for et personligt tilbud

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på kloakrenovering af en autoriseret kloakmester, er du velkommen til at kontakte os på telefon 26 74 09 21 eller via vores kontaktformular. Vi sammensætter altid et personligt tilbud til lige præcis dig.

Skulle du have spørgsmål til nedsivningsanlæg, strømpeforing, belægningsarbejde, betonarbejde, pumpebrønde eller lignende, er du også velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne dine spørgsmål, og vi ser frem til at høre fra dig.

Altid kvalitet

Altid til tiden

Tilfredse kunder