4.1/5 på facebook.com

Kloakrenovering

Professionel kloakrenovering efter kloaksystemets behov

Oplever du problemer med et tilstoppet toilet, lugtgener og muligvis rotter? Så har du muligvis problemer eller skader i dit kloaksystem. Det er i hvert fald gode indikationer på, at du skal have tjekket op på dit kloaksystem fra en autoriseret kloakmester.

I nogle tilfælde kan en kloakrenovering uden opgravning i form af strømpeforing være den bedste løsning. Men i andre tilfælde hvis skaden ikke er blevet løst i tide, kan det blive en nødvendighed at løse problemet med en komplet kloakrenovering.

De typiske signaler vi holder øje med, og vurderer ud fra ved hjælp af vores tv-inspektion, er synlig skade på kloakledningerne som for eksempel utætheder og slitager.

Men uanset størrelsen på dit kloaksystem kan vi hos BBC Anlæg med sikkerhed hjælpe dig. Vi har udført et hav af kloakrenoveringer i hele Nordsjælland for private og erhvervskunder. Af den grund kan du roligt kontakte os, hvis du oplever problemer med din kloak.

Kontakt os på telefonen 26 740 921 eller send os en mail på mail@bbcanlaeg.dk

FÅ ET 100%

GRATIS TILBUD


  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  ALTID
  KVALITET

  ALTID
  TIL TIDEN

  TILFREDSE
  KUNDER

  Kloakrenovering hos BBC Anlæg giver dig ro i sindet

  Vi har hos BBC Anlæg flere års erfaring med at renovere alle typer kloakker og kloakrør. Du kan derfor med ro i sindet efterlade enhver kloakrenovering til vores uddannet, og erfarne kloakmester, som sørger for at løse alle opgaver til perfektion, helt ned til de mindste detaljer.

  Vi står altid klar til at hjælpe dig uanset om det drejer sig om hurtige eller akutte opgaver, og de omfattende opgaver, som kræver en større planlægning. Vi varetager arbejdsopgaven med professionalisme fra den indledende inspektion, og tilstandsvurdering til skaden er repareret. Vi tilbyder også vedligeholdelse af kloakken til alle vores kunder.

  Som din lokale kloakmester i Nordsjælland, er vi altid kun ét opkald væk. Alle vores kloakmestre har solid erfaring med både traditionelle kloakrenoveringer, der omfatter opgravning og moderne kloakrenovering med den seneste teknologi.

  Ved brug af den seneste teknologi på markedet betyder det i de fleste tilfælde, at vi ikke behøver gøre brug af den komplette kloakrenovering med opgravningsarbejde af belægning. Men det er derfor enormt vigtigt, at du så hurtigt som muligt kontakter en autoriseret kloakmester, idet du oplever problemer med dit kloaksystem

  Kloakrenovering
  Professionel kloakrenovering
  kloakdræn
  rendegraver

  Hvad kan du forvente fra os?

  Afhængig af størrelsen og omfanget på arbejdsopgaven, kan en renovering af kloakker indebære flere forskellige ting. I nogle tilfælde kan det indebære en punktrenovering, hvor korte strømpeforinger lægges ind der hvor skaden er opstået, og muligvis tilhørende gravearbejde. Punktrenovering er dog kun en lille del, af hvad vi tilbyder.

  Vi løser alle typer arbejdsopgaver vedrørende kloakrenovering. De mest almindelig arbejdsopgaver, som vi løser for vores kunder er følgende:

  Brug for en entreprenør?

  BBC Anlæg klarer alle slags anlægsopgaver

  Opgravningsfri kloakrenovering

  Hos BBC Anlæg ønsker vi ikke at gør det dyrere, for hverken dig eller forsikringsselskaberne end højst nødvendigt. Vi arbejder med en ressource besparende strategi for at mindske de økonomiske udgifter, som der kan forekomme ved kloakrenoveringer.

  Af den grund undersøger vi altid omfanget og størrelsen på problemet med dit kloaksystem. På den måde kan vi hurtigt og effektivt vurdere, hvilken form for kloakrenovering, dit kloaksystem har brug for.

  Du kan trygt stole på, at vi altid vil tilbyde en opgravningsfri kloakrenovering, hvis vi vurderer, at det er den mest optimale og bedste løsning.

  Men hvis vi vurderer, det er nødvendigt, at vi skal i gang med opgravningsarbejde, har vi en stor maskinpark, som effektivt og grundigt kan klare enhver opgave inden for kloakrenovering.

  Kloakrenovering
  kloakrenovering

  Modtag et uforpligtende tilbud

  Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud fra os, så fremsender vi meget gerne et uforpligtende tilbud skræddersyet efter netop dit behov. 

  Indhent et tilbud