4.1/5 på facebook.com

Slamsugning

Hurtig og effektiv Slamsugning i Nordsjælland

Hos BBC Anlæg er vi eksperter i slamsugning, spuling af kloak og en masse andre former for kloakservices. Vi har gennem årene udført kloakarbejde for et hav af tilfredse private og erhvervskunder i hele Nordsjælland – det gælder lige fra byerne som Hillerød, Helsingør og Frederikssund.

Med vores mange års erfaring som autoriseret kloakmester kan vi garantere dig for et super højt fagligt niveau. Hos os vil du kun opleve kvalitet af øverste skuffe, når vi er ude hos dig for at klare en opgave.

Oplever du problemer med dit kloak eller har kloakken brug for en slamsugning? Så er du til enhver tid velkommen til at kontakte os på 26 74 09 21 eller send os en mail på mail@bbcanlaeg.dk

FÅ ET 100%

GRATIS TILBUD


  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  ALTID
  KVALITET

  ALTID
  TIL TIDEN

  TILFREDSE
  KUNDER

  Slamsugning med din tilfredshed i centrum

  Vi sætter hos BBC Anlæg en ære, og en stor dyd i at alle vores kunder er tilfredse. Du kan derfor altid forvente, at vi arbejder efter gældende lovgivning på pladsen, udført i fuld perfektionisme, og med sans for mindste detalje er korrekt udført.

  Vi arbejder altid mod det bedste resultat. Vi garanterer, at du vil blive mødt op af eliten inden for branchen, hvad angår slamsugning, kloakspuling og kloakrensning. Vi er et kloakfirma, som går meget op i altid at give dig den bedste service, og samtidig foretage en yderst effektiv og hurtig slamsugning af din kloak.

  Professionel slamsugning
  slamsugning

  Vi klarer alle dine opgaver

  Ønsker du at bestille en slamsugning af din kloak, gennem tjekket dit kloaksystem, eller få hjælp til andet kloakarbejde? Så kan du altid kontakte os med ro i sindet, velvidende om at vi vil løse enhver opgave efter de højeste standarder.

  Vi er eksperter i at løse alle typer kloakopgaver for vores private kunder, erhvervsvirksomheder, boligselskab og boligforeninger i Nordsjælland lige fra kloakarbejde som:

  Vi har erfaringen og ekspertisen til at være din lokale kloakmester i hele Nordsjælland!

  Vi er hos BBC Anlæg altid kun ét opkald væk, og vi rykker hurtigt ud. Har du måske en anden type kloakopgave end de nævnte, så er du altid velkommen til at kontakte os.

  Brug for en entreprenør?

  BBC Anlæg klarer alle slags anlægsopgaver

  FÅ ET 100%

  GRATIS TILBUD


   Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

   Slamsugning eller kloakspuling

   Der er stor forskel på en slamsugning og en kloakspuling. Det kan både være i forhold til prisen, men også størrelsen på problemet med din kloak. En slamsugning er en bred betegnelse for tømning, og opsugning af slam ved hjælp af en slamsuger. Det indebærer ofte tømning af septiktank, brønde og olieudskillere.

   Vores moderne maskiner, suger alle partikler af slam og spildevand op, som ofte er det der forårsager et tilstoppet toilet, eller stoppet vandsystem af enhver art. 

   Vi tilbyder også spuling af kloak, som er en mindre form for rengøring af kloakker. Her vil en kloakspuling hjælpe med at frigøre og fjerne slam. Men hvis der er for meget skidt og for mange problemer med kloakken, vil vi benytte os af begge metoder.

   Fast serviceaftale med rengøring af din kloak

   Vi tilbyder hos BBC Anlæg alle vores kunder faste serviceaftaler, hvor det i aftalen indgår, at vi kører ud, og foretager slamsugning og spuling af kloak for dig. Med en fast aftale med os er du garanteret for, at du ikke vil opleve problemer med kloakken.

   Vi er fleksible og vi har døgnservice, derfor skal du ikke være bekymret, hvis du er på ferie eller ikke er hjemme til rengøringen af din kloak. Vi tilpasser vores tider efter dit skema.

   Har du nogle spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os på 26 74 09 21 eller send os en mail: mail@bbcanlaeg.dk.

   Din tryghed er vigtig for os

   Hos BBC Anlæg ved vi at dialog med kunden er en yderst nødvendighed for, at vi effektivt kan løse dit problem med din kloak på bedste vis. 

   Som din lokale autoriseret kloakmester kan du derfor altid være sikker på, at vi er grundige, holder alle vores aftaler, og er yderst serviceminded.

   Vi udfører alle dine kloakopgaver til perfektion, og trods vores fokus på kvaliteten er vi alle mennesker – og mennesker kan begå fejl. 

   Af den grund er vi medlem af Byg Garanti Garantiordning, hvilket for dig betyder, at du altid vil være i trygge hænder hos os.

   kloakmester BBC Anlæg

   Kontakt os for at høre nærmere

   Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud fra os, så skal du være velkommen til at kontakte os på 26 74 09 21 eller sende os en mail på mail@bbcanlaeg.dk.

   Indhent et tilbud