Slamsugning og spuling af kloak i Nordsjælland

Hurtig og effektiv Slamsugning i Nordsjælland

 
Trænger din kloak til en slamsugning? Hos BBC Anlæg er vi specialister i slamsugning, og har gennem årene udført kloakarbejde for mange af vores tilfredse kunder. Vores autoriserede kloakmestre sætter en ære i at udføre arbejdet på bedste vis, og rykker hurtigt ud når du har brug for hjælp.
Hos BBC Anlæg udfører vi alle former for slamsugning. Udover dette, udfører vi mange andre slags opgaver, som kloakspuling og rensning af kloak.
 
 Vi garanterer, at du altid vil få professionelle fagmænd på opgaven, som har mange års erfaring inden for området. Vi går altid op i at give den bedste service og på samme tid foretager vi en hurtig og effektiv slamsugning af din kloak.
Vi befinder os i Dronningmølle, og vi udfører alt slags kloakarbejde som slamsugning og kloakspuling i hele Nordsjælland samt Københavns-området.
 

Vi er eksperter

Så har du brug for en slamsugning eller andet, så kontakt os allerede i dag, og vi vil med glæde hjælpe dig. Vores udstyr er i top, og vi er eksperter på området. Vi udfører nedenstående opgaver for private kunder, erhvervsvirksomheder, boligselskaber og boligforeninger i København, Helsingør, Gilleleje, Hillerød og på resten af Sjælland.

  • Slamsugning
  • Spuling af kloak
  • Rensning af kloak
  • Tømning af septiktank
  • Vedligeholdelse
  • Reparationer
  • Nyanlæg

Har du en anden opgave, end dem vi har nævnt ovenfor, som du ønsker, vi skal løse for dig, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad indebærer slamsugning og spuling af kloak?

Slamsugning indebærer tømning af septiktanke, olieudskillere og brønde. Maskinen suger en blanding af slam og spildevand op, som er den masse, der ofte forårsager et stoppet toilet eller en stoppet køkkenvask. Spuling af kloak renser kloakrør via højtryksspuling og suger derefter det løse materiale op på samme måde som ved slamsugning.

Vi tilbyder vores kunder faste serviceaftaler, hvor vi med et vist interval kommer og foretager slamsugning for dig. En fast aftale er især en god løsning i forbindelse med tømning af septiktank for privatpersoner og i mindre bebyggelser.

Du kan føle dig 100% sikker med BBC Anlæg

Høj kvalitet, stor faglighed og god kommunikation er blot nogle af de få spidskompetencer som vi står inde for.
 
Hos BBC Anlæg går vi nemlig meget op i at føre en tæt dialog med kunden. Det er vigtigt for os, at kunden får den rigtige vejledning samt brugbare informationer undervejs.
Vi har udført utallige slamsugninger gennem årene, og vores kunder har altid været tilfredse med det stykke arbejde, som vi har udført.
 
Vi sørger altid for at være grundige og yde vores bedste, men trods dette kan der som ved ethvert andet arbejde være risiko for fejl. Hvis der imod forventning skulle opstå en fejl, kan du altid stole på, at vi til hver en tid vil rette op på det. Vi er b.la. medlem af Byg Garanti og Danske Kloakmestres garantiordning. Dette gør, at du 100% kan føle dig tryg ved at vælge os. 

 

Vi tilbyder faste serviceaftaler og akut døgnservice

Vi tilbyder vores kunder faste serviceaftaler, hvor vi udfører en opgave for dem månedligt, halvårligt, årligt eller i et andet interval, som vi i fællesskab fastlægger. Får du brug for at få løst et akut problem, tilbyder vi vores kunder døgnservice på Sjælland, hvor vi rykker ud og løser akutte problemer.

At vælge en kloakmester med døgnservice er i alle tilfælde en god idé. Det sikrer dig, at du ikke kommer i en akut situation, hvor du ikke kan få den hjælp, du har brug for. En sådan situation kan i sidste ende koste dig mange penge, hvis problemet ikke udbedres med det samme.

Slamsugning Nordsjælland- Retfærdige priser og kvalitet i højsædet

 
Det er svært at give en nøjagtig pris på slamsugning, da arbejdet ofte afhænger af hvad det er, som du skal have slamsuget. En opgave kan nemlig være mere omfattende end en anden, så det hele kommer an på omfanget af opgaven. Det kan være rigtig problematisk at få et tilbud, som senere hen bliver for dyrt pga. dårlig kommunikation, og det er det sidste vi ønsker. Derfor går vi meget op i at få undersøgt problemets omfang fra start af og give et uforpligtende tilbud der holder. 

Står man i en situation hvor f.eks. ens toilet er tilstoppet og det begynder at lugte i boligen, så er det typisk noget der ikke kan udskydes. Derfor har vi døgnservice, der gør at vi rykker ud når du har brug for det. 

Kontakt os for at høre nærmere

Er du interesseret i at høre nærmere om, hvad vi kan gøre for dig, vores serviceaftaler, vores akutte døgnservice, priser på de enkelte arbejdsopgaver eller lignende, er du altid velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon 26 74 09 21 eller via mail@bbcanlaeg.dk

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på slamsugning, vedligeholdelse, reparationer eller nyanlæg fra BBC Anlæg, er du også velkommen til at kontakte os med henblik på dette.

Altid kvalitet

Altid til tiden

Tilfredse kunder