4.1/5 på facebook.com

Slamsugning Nordsjælland

Det er aldrig sjovt, når kloakken stopper til og giver dig problemer. Hos BBC Anlæg kan vi fikse selv de mest tilstoppede kloakrør. Hos os får du:

Hvad kan vores slamsuger i Nordsjælland afhjælpe?

Er der en prop i et af dine kloakrør, kan det vise sig på flere forskellige måder.

Det mest klassiske tegn er, at toilettet løber over, eller at vandet i din håndvask ikke kan synke. Begge dele er klokkeklare tegn på, at det vil være fornuftigt med en slamsugning.

Du kan også opleve, at der opstår en ubehagelig kloaklugt i dit badeværelse. Oplever du nogle af de tegn, vi har beskrevet, vil det være en god idé at ringe efter slamsugning i Nordsjælland. Vi kan altid hjælpe dig med at vurdere, hvad der skal til for, at din kloak kommer til at opføre sig som vanligt igen.

Grundig og effektiv slamsugning i Nordsjælland

Med vores hjælp er det lige så sikkert som amen i kirken, at din kloak kommer på rette køl igen. Vi kan bryste os af mere end 20 års erfaring med slamsugning og kloakservice i Nordsjælland, og vi er kendt for vores effektive og grundige service.

Det er vigtigt for os, at det er en fornøjelse for dig at samarbejde med os, og derfor forlader vi aldrig et halvfærdigt stykke arbejde. Vi følger altid vores opgaver til dørs, og så rydder vi også altid pænt op efter os.

Driller din kloak dig, skal vi nok få den til at stoppe. Det kan du være helt sikker på.

FÅ ET 100%

GRATIS TILBUD


  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  ALTID
  KVALITET

  ALTID
  TIL TIDEN

  TILFREDSE
  KUNDER

  Slamsugning i Nordsjælland

  Vi kører rundt til kunder med vores slamsuger i hele Nordsjælland, og det er ikke afgørende for os, hvorvidt du ringer fra Hillerød eller Helsingør. Vores medarbejdere rykker ud i firmabilen og tager turen hjem til dig for at udføre slamsugning eller andre former for kloakservice.

  Du må gerne ringe til os, hvad enten du har kloakproblemer hjemme i privaten eller i din virksomhed. Vi er det foretrukne kloakfirma i Nordsjælland for mange virksomheder og private husejere.

  kloakmand

  Brug for en entreprenør?

  BBC Anlæg klarer alle slags anlægsopgaver

  Vil du gerne i kontakt med os?

  Vi hører altid gerne fra dig, hvis du gerne vil have vores besyv med i forhold til din kloak. Du kan få fat i os på to måder: Du kan give os et kald på telefon 26 74 09 21 eller udfylde vores kontaktformular.

  Der er altid en i den anden ende af røret – uanset hvornår på døgnet du ringer til os.

  Indhent et tilbud