4.1/5 på facebook.com

Kloakservice Nordsjælland

Søger du – måske – den bedste kloakservice i Nordsjællands? Så behøver du ikke at Google længere. Læs her hvorfor vores kunder ofte vælger os:

Over 20 års erfaring med Kloakservice i Nordsjælland

Det er vigtigt, at du får valgt en kloakmester med omhu for at sikre, at du får udført et korrekt udførsel på dine problemer med din kloak. Vi ønsker at være den foretrukne kloakfirma, når du har brug for kloakservice i Nordsjælland. 

Vi tilbyder – måske – branchen bedste kloakservice. Og her hos os sikrer vi, at du får et indblik i, hvad vi faktisk laver. Uddannelse og ekspertise af højeste kvalitet er nøgleord for vores arbejde, når vi er ude hos dig. 

Vi er autoriseret kloakmester i Nordsjælland, hvilket betyder, vi er underlagt en kvalitetskontrol. Dette er både til din og vores fordel, fordi vi på den måde kan sikre dig, at vi udfører et korrekt arbejde og opfølgning på det udførte arbejde efter de højeste standarder.

Når du vælger at kontakte os, vælger du en kloakmester, der både er godkendt og autoriseret af Sikkerhedsstyrelsen.

Vi rådgiver gerne vores kunder

Hos BBC Anlæg er vores kunder det vigtigste for os. Vi er først tilfredse, når du er tilfreds. Derfor tilbyder vi hver eneste kunde rådgivning – uanset om der er tale om en privatkunde, en virksomhed eller en forening. Vi kan tilbyde ekspertviden, fordi vi som autoriseret kloakmester har mange års erfaring med kloakservice.

Oplever du problemer med en tilstoppet køkkenvask eller tank, eller har du spørgsmål i forbindelse med nyanlæg, dræn, rottespærrer, slamsugning eller lignende, kan du altid kontakte os.

FÅ ET 100%

GRATIS TILBUD


  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  ALTID
  KVALITET

  ALTID
  TIL TIDEN

  TILFREDSE
  KUNDER

  kloakarbejde
  kloakservice

  Fleksibel kloakservice i Nordsjælland

  Det er vigtigt at reagere hurtigt, og ikke vente for længe, hvis du oplever problemer med kloakken. Det skyldes, at hvis du venter for længe, kan lugten bl.a. blive siddende i væggene. Samtidigt kan det med tiden blive til en dyre regning, at få ordnet din kloak. 

  Derfor tilbyder vi som dit lokale kloakfirma, at rykke ud når det passer dig alle tider på døgnet. På den måde behøver du ikke at udskyde problemet, og vi kan derfor løse problemet, inden det bliver værre. 

  Har du akut brug for hjælp med en stoppet kloak eller en fast aftale om regelmæssig tømning af septiktank? Så kan du altid kontakte BBC Anlæg – Vi udfører alle former for kloak og entreprenør opgaver for dig.


  Akut døgnservice 24/7 - Vi er kun ét opkald væk!

  Som din autoriseret kloakmester er vi altid ét opkald væk. Vi holder til i Dronningmølle på Sjælland og dækker primært lokalområdet i Nordsjælland, hvor vi hjælper private kunder, erhvervsvirksomheder, forsikringsselskaber, boligselskaber og foreninger med et hav af kloakopgaver.

  Vi kører ud til alle arbejdsopgaver med et smil og værktøjet i orden, lige fra de faste serviceaftaler, enkelte arbejdsopgaver til døgnservice opkald. På den måde skal du ikke døje med problemerne i længere tid end højst nødvendigt.

  Er uheldet derfor ude, og oplever du eksempelvis problemer med et stoppet toilet, så kan du til enhver tid kontakte os. Vi kender nemlig til følelsen, og det er aldrig til at forudse, hvornår uheldet er ude og problemerne forekommer.

  Med os som dit lokale kloakfirma kan altid føle dig i sikre hænder. Kontakt os hurtigst muligt på telefon: 26 74 09 21, så kommer vi med det samme!

  Kloakservice
  Anlægsarbejde

  Brug for en entreprenør?

  BBC Anlæg klarer alle slags anlægsopgaver

  Hvad indebærer en kloakservice i Nordsjælland?

  Vi løser et stort spænd af varierende opgaver for vores kunder. Vores hyppigste arbejdsopgaver som vi bliver kaldt ud til, er tilstoppede kloakker, toiletter og håndvaske. Dette er dog langt fra de eneste opgaver, vi kan løse, når det gælder kloakservice. Vores kloakservice indebærer følgende:
  professionel kloakservice
  Kloakservice
  Kloakservice
  Autoriseret kloakservice

  Faste serviceaftaler og akut døgnservice hos BBC Anlæg

  Som din autoriseret kloakmester tilbyder vi faste serviceaftaler til private og erhvervskunder. Det betyder, uanset om du er privatkunde, erhvervsvirksomhed, forsikringsselskab, boligselskab eller en forening, kan vi altid hjælpe dig med din kloak uanset tidspunktet på døgnet.

  Vi kan være ved dig hurtigt med kort varsel. Oplever du problemer med kloakken, så kontakt os på mail: mail@bbcanlaeg.dk eller på telefon 26 74 09 21.

  Få et uforpligtende tilbud!

  Hos BBC Anlæg bestræber vi os efter at være de bedste, til det vi gør. Du kan derfor kontakte os ved spørgsmål ift. vores arbejdsopgaver, pris eller modtage et uforpligtende tilbud fra os på din kloakservice.

  Indhent et tilbud