Slamsugning Helsingør

Slamsugning af brønde og kloakker i Helsingør

Trænger din kloak til en slamsugning? Hos BBC Anlæg er vi specialister i slamsugning, og har gennem årene udført alle former kloakarbejde i Helsingør for mange af vores tilfredse kunder. Vores autoriserede kloakmestre sætter en ære i at udføre arbejdet på bedste vis, og rykker hurtigt ud når du har brug for hjælp.

Hos BBC Anlæg udfører vi alle former for slamsugning i Helsingør og udover dette, udfører vi mange andre slags opgaver, som kloakspuling og rensning af kloak. Vi garanterer, at du altid vil få professionelle fagmænd på opgaven, som har mange års erfaring inden for området. Vi går altid op i at give den bedste service og på samme tid foretager vi en hurtig og effektiv slamsugning af din kloak.

Har du brug for en slamsugning eller andet, så kontakt os allerede i dag, og vi vil med glæde hjælpe dig. Kontakt os på 26 74 09 21 eller send os en mail på mail@bbcanlaeg.dk

Altid kvalitet

Altid til tiden

Tilfredse kunder

Slamsugning i Helsingør med garanti

Høj kvalitet, stor faglighed og god kommunikation er blot nogle af de få spidskompetencer, som vi står inde for. Hos BBC Anlæg går vi nemlig meget op i at føre en tæt dialog med kunden. Det er vigtigt for os, at kunden får den rigtige vejledning samt brugbare informationer undervejs.

Vi har udført utallige slamsugninger gennem årene, og vores kunder har altid været tilfredse med det stykke arbejde, som vi har udført. Vi sørger altid for at være grundige og yde vores bedste, men trods dette kan der som ved ethvert andet arbejde være risiko for fejl.

Hvis der imod forventning skulle opstå en fejl, kan du altid stole på, at vi til hver en tid vil rette op på det. Vi er bl.a. medlem af Byg Garanti og Danske Kloakmestres garantiordning. Dette gør, at du 100% kan føle dig tryg ved at vælge os.

service akut

Brug for en entreprenør?

BBC Anlæg klarer alle slags anlægsopgaver

Hvad koster det at få en slamsuger ud?

Det er svært at give en nøjagtig pris på slamsugning, da arbejdet ofte afhænger af hvad det er, som du skal have slamsuget. En opgave kan nemlig være mere omfattende end en anden, så det hele kommer an på omfanget af opgaven.

Det kan være rigtig problematisk at få et tilbud, som senere hen bliver for dyrt pga. dårlig kommunikation, og det er det sidste vi ønsker. Derfor går vi meget op i at få undersøgt problemets omfang fra start af og give et uforpligtende tilbud der holder.

Står man i en situation hvor f.eks. ens toilet er tilstoppet og det begynder at lugte i boligen, så er det typisk noget der ikke kan udskydes. Derfor har vi døgnservice, der gør at vi rykker ud når du har brug for det.