4.1/5 på facebook.com

Kloakmester Helsingør

Selvom kloakker langt hen ad vejen er bygget til at være selvplejende, kan der stadig opstå behov for at få besøg af en lokal kloakmester i Helsingør.

Måske oplever du pludseligt opstået lugt fra din kloak? Måske løber vandet ikke ud af toilettet eller håndvasken? Giv os et kald, så tager vi en snak om dit behov. 

ALTID
KVALITET

ALTID
TIL TIDEN

TILFREDSE
KUNDER

ALTID
KVALITET

ALTID
TIL TIDEN

TILFREDSE
KUNDER

BBC Anlæg er din autoriseret kloakmester i Helsingør

For at kunne kalde sig autoriseret kloakmester, skal man uddannes på baggrund af både teori og praksis. Man skal ligeledes bestå eksamen. Hos BBC Anlæg er vi en lokal og autoriseret kloakmester i Helsingør. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, hvilket vil garantere dig for en professionel kloakservice og slamsugning i Helsingør. 

De fleste kunder vælger os typisk på grund af

En kloakmester foran en lastbil

Benjamin Blichert Christensen

DIREKTØR

FÅ ET 100%

GRATIS TILBUD


  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk inden for 24 timer.

  Et grundigt udført arbejde

  Når du har besøg af din kloakmester i Helsingør, er det vigtigt, at arbejdet bliver udført grundigt første gang. I kloakbranchen skyder man sig selv i foden, ved at springe over hvor gærdet er lavest. Hos BBC Anlæg arbejder vi altid med grundighed og perfektionisme, når vi er ude for at hjælpe vores kunder. Hvis en kloakmester vælger den nemmeste og hurtigste løsning, vil du opleve at problemet ofte opstår igen inden for kort tid. Selvom vi elsker at være på besøg hos vores kunder, ønsker vi ikke, at de skal bruge flere penge end nødvendigt.
   
  Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

  Vi er medlem af:

  Hvad kan en kloakmester i Helsingør hjælpe med?

  Hos BBC Anlæg kan vi, som autoriseret kloakmester i Nordsjælland, tilbyde vores kunder hjælp til alle typer af kloakservice. Før musen over billederne nedenfor og læs mere om vores typiske ydelser. Vi er desuden entreprenører, og kan derfor løse et væld af opgaver ud over dem du ser her.

  Kloakservice Helsingør

  Læs mere >>

  Kloakservice Helsingør

  Vores kloakmester i Helsingør tilbyder alle typer af kloakservice. Vi løfter alle opgaver med et smil og glæder os til at efterlade et velfungerende kloaksystem.

  Kloakrenovering Helsingør

  Læs mere >>

  Kloakrenovering Helsingør

  Selvom kloakker holder i mange år, holder de ikke for evigt. Hos BBC Anlæg er vores kloakmestre eksperter i kloakrenovering.

  Tv-inspektion Helsingør

  Læs mere >>

  Tv-inspektion Helsingør

  Ofte er det en god investering, at undersøge præcist hvor problemet med kloakken opstår. En tv-inspektion gør netop dette. Vores kloakmester i Helsingør kan med en tv-inspektion lave en præcis vurdering af din kloak.

  Strømpeforing af kloak Helsingør

  Læs mere >>

  Strømpeforing af kloak Helsingør

  Strømpeforing er en smart og billig metode til at renovere en gammel kloak. Kort sagt fyldes den gamle kloak med en "sok" som stivner og derved opstår et nyt rør i det gamle.

  Vores kunder er altid i fokus

  Hos BBC Anlæg stiller vi altid skarpt på vores kunders behov. Vi har forståelse for, at det ikke er sjovt at stå med en stoppet kloak. Derfor rykker vi altid hurtigt ud. Vores kloakmester i Helsingør forsøger altid at levere en service ud over det sædvanlige. En succeskriterie for vores kloakmand i Helsingør er, når vi forlader dit hjem med et smil på læben – Som vi oftest gør. 

  Professionel kloakrenovering
  Kloakmester

  Anmeldelser

  ★★★★★

  Det spiller bare!

  Arbejdet blev udført til aftalt tid, så hvad mere kan man forlange? Behageligt forløb i forhold til at få sat aftalen på plads, så det spillede bare!
  Nicolas
  via Facebook
  kloakmester
  kloakmester

  Brug for en akut kloakmester i Helsingør?

  Kloakproblemer kommer næsten altid uanmeldt. Da vi som civiliserede mennesker er dybt afhængige af et velfungerende kloaksystem, er akut opståede problemer næsten ikke til at leve med.

  Derfor har vi ved BBC Anlæg valgt at have en akuttelefon, som er tændt døgnet rundt, året rundt.

  Står du med et akut behov for en kloakmester i Helsingør, kan du roligt ringe til os. Vi ses inden længe 😉 

  Brug for en entreprenør?

  BBC Anlæg klarer alle slags anlægsopgaver

  Indhent et tilbud