4.1/5 på facebook.com

Kloakmester Gilleleje

Hvis du bor i Gilleleje eller omegn og har behov for professionel kloakservice, så er BBC Anlæg’s Kloakmester det helt rigtige valg for dig.

Vi har ekspertise indenfor kloaksystemrenovering, -reparation og -vedligeholdelse og kan håndtere både de mest specifikke og de mere almindelige kloakopgaver. Vi er her for at sikre, at dit kloaksystem fungerer optimalt og at du undgår ubehagelige overraskelser i fremtiden.

ALTID
KVALITET

ALTID
TIL TIDEN

TILFREDSE
KUNDER

Anmeldelser

★★★★★

Det spiller bare!

Arbejdet blev udført til aftalt tid, så hvad mere kan man forlange? Behageligt forløb i forhold til at få sat aftalen på plads, så det spillede bare!
Nicolas
via Facebook

Dit lokale kloakfirma i Gilleleje

Vi er et erfarent lokalt kloakfirma, der tilbyder en bred vifte af kloakservices og kloakrenoveringer. Hos os er kvalitet og en førsteklasses service i højsædet, og vi er stolte af at udføre solidt håndværk.

Derfor benytter vi kun de bedste og nyeste udstyr, til at udføre opgaverne effektivt og grundigt, i overensstemmelse med de gældende regler på området.

En kloakmester der overholder sine aftaler

Det er desværre ikke ualmindeligt, at aftaler i kloakbranchen ikke altid overholdes, af forskellige årsager.

Men hos BBC Anlæg er det vores hoved prioritet at overholde alle aftaler og tidsfrister med vores kunder, uanset om det er en fast serviceaftale eller et enkeltstående arbejde. Vi lægger stor vægt på at sikre, at vores kunder altid er tilfredse med den service, vi leverer.

En kloakmester foran en lastbil

Benjamin Blichert Christensen

DIREKTØR

FÅ ET 100%

GRATIS TILBUD


  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk inden for 24 timer.

  Undgå ubehagelige kloakskader

  Det er en ting, at du fra tid til anden er nødt til at kontakte professionelle som os, når du oplever problemer med kloakken. Men noget andet er den forebyggende indsats, som du kan iværksætte, for at undgå ubehagelige overraskelser.

  Der kan opstå fugtskader

  Hvis kloakproblemerne går ubemærket hen, kan det have store konsekvenser for din bolig. Fugtskader i kælderen er en af de risici, du står over for, da utætheder i kloaksystemet kan føre til vand, der siver ud i jorden og samler sig omkring husets fundament.

  Dette kan skabe fugt i kælderen, hvilket kan have alvorlige følger for dit hjem. Disse utætheder skyldes ofte ophobning af slam i rørene, men regelmæssig kloakservice kan hjælpe med at forebygge problemet.

  Rotter i hjemmet

  En anden risiko er rottebesøg, da rotter holder af at opholde sig i rørene under huset. Ved at få hjælp fra os, kan vi foretage en reel inspektion af rørene og undersøge, om der befinder sig rotter.

  Men hvis du investerer i forebyggende kloakservice, kan vi i mange tilfælde undgå rotter helt, og undgå de følgende problemer med det.

  Vi er medlem af:

  Kunderne er altid i centrum

  Vores øverste prioritet er altid, at vores kunder er i centrum. Hos BBC Anlæg, betyder din tilfredshed med vores arbejde enormt meget for os. 

  Vi har oparbejdet mere end 20 års erfaring i branchen, og vi ved, at tilfredse kunder er essentielle for vores succes og forretning. Derfor arbejder vi altid med målet om at efterlade vores kunder fuldt ud tilfredse, og med et smil på læben, efter færdiggørelsen af en opgave.

  Vi garanterer altid en indsats ud over det sædvanlige, når vi løser din opgave, og vi tager alle vores kunder alvorligt, uanset opgavens størrelse.

  Så hvis du søger en kloakmester eller entreprenør i Gilleleje, der er ekspert på området og altid går til en opgave med et positivt sind, er du kommet til det helt rigtige sted.

  Døgnvagt hele året rundt

  Vi har en mission om altid at sørge for, at vores kunder er tilfredse og tilbyder derfor en professionel døgnvagtsservice. Du kan stole på, at vi altid er klar til at hjælpe dig, uanset hvad klokken er. 

  Når du kontakter os, kan du være tryg ved, at vi har ekspertisen og erfaringen til at tage os af selv de mest besværlige, irriterende og presserende kloakproblemer. Vores døgnvagtsservice er tilgængelig for at sikre, at dit problem bliver løst hurtigt og effektivt hver eneste gang.

  Professionel kloakrenovering
  Kloakmester

  Indhent et tilbud