4.1/5 på facebook.com

Kloakmester Hillerød

Står du i en situation, hvor du har akut behov for en kloakmester i Hillerød? Så er du kommet til den helt rette kloakmester.
Vores kloakmester i Hillerød har mange års erfaring, bruger kun de bedste teknikker og arbejder til konkurrencedygtige priser. Uanset hvilken situation du står i, er du mere end velkommen til at kontakte os. Så tager vi en snak omkring hvordan vi kan hjælpe dig. 

ALTID
KVALITET

ALTID
TIL TIDEN

TILFREDSE
KUNDER

ALTID
KVALITET

ALTID
TIL TIDEN

TILFREDSE
KUNDER

Autoriseret kloakmester Hillerød

En autoriseret kloakmester er uddannet inden for både teoretiske og praktiske discipliner inden for faget. Mange kloakservices skal ifølge dansk lovgivning udføres af en autoriseret kloakmester. Dog er der mange i branchen, som tilbyder kloakservices uden autorisation. 
 
Du bør altid som kunde sikre dig, at din kloakmester er autoriseret, da en autoriseret kloakmester er underlagt en kvalitetskontrol, som skal sikre dig, at slamsugninger og lignende arbejde, er udført korrekt efter gældende love og regler.
 
BBC Anlæg er din lokale autoriserede kloakmester i Hillerød. Vi har mere end 20 års brancheerfaring, og klarer derfor alle opgaver uden problemer.

Hvorfor skal du vælge BBC Anlæg?

En kloakmester foran en lastbil

Benjamin Blichert Christensen

DIREKTØR

FÅ ET 100%

GRATIS TILBUD


  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk inden for 24 timer.

  En grundig kloakmester i Hillerød

  Som kloakmester i Hillerød sætter vi en stor ære i at se vores kunder vende tilbage, næste gang de står med et behov for kloakservice. Ofte kan man løse en tilstoppet kloak midlertidigt, ved at springe over hvor gærdet er lavest. Da kunderne ikke selv kan se i kloakken, er det let at snyde dem og løse problemet delvist.
   
  Problemet er, at kunden så står med samme problematik kort tid efter, og skal derfor have fat i pengepungen endnu engang. Det vil vi gerne undgå hos BBC Anlæg. Vi springer derfor altid over, hvor gærdet er højest. Vi er grundige i udførelsen af vores arbejde, og du kan regne med, at problemet er 100% løst, før vi trykker dig i hånden, og kører videre til næste opgave. 

  Vi er medlem af:

  Vi kan hjælpe dig med

  Som kloakmester i Hillerød, kan vi tilbyde dig hjælp til alle opgaver inden for kloakservice. Nedenfor kan du læse mere omkring et udvalg af vores ydelser, ved at føre musen over billederne.

  Kloakservice Hillerød

  Læs mere >>

  Kloakservice Hillerød

  Vores kloakmester i Hillerød løser alle typer af kloakservice opgaver med et smil og til fair priser.

  Kloakrenovering Hillerød

  Læs mere >>

  Kloakrenovering Hillerød

  Gamle kloakker trænger muligvis til renovering. Vores kloakmester i Hillerød, kan inspicere din kloak og rådgive dig i hvad der er bedst for din kloak.

  Tv-inspektion Hillerød

  Læs mere >>

  Tv-inspektion Hillerød

  Med en Tv-inspektion kan kloakmesteren identificere præcist hvor i din kloak problemerne er opstået. Han kan desuden lave en vurdering af dine kloakkers tilstand.

  Strømpeforing af kloak Hillerød

  Læs mere >>

  Strømpeforing af kloak Hillerød

  Strømpeforing er en moderne og smart metode til at renovere kloakker, uden at skulle lave udgravninger. Kort fortalt er det et rør i et rør. Vores kloakmester i Hillerød kan vurdere om du kan få strømpeforing hos dig.

  Kloakmester i Hillerød med kunden i centrum

  Hos BBC Anlæg elsker vi vores kunder. Som nævnt tidligere er vi grundige i vores arbejde, og vi mener, at en tilbagevendende kunde er mere værd for os end hurtig tjente penge. Vi kan derfor altid roligt se vores kunder i øjnene og love dem, at vi har løst opgaven 100%. Ingen opgave er for stor eller for lille for os, og vi tager alle kundehenvendelser alvorlige. Vi bestræber os altid på, at have kunden med hele vejen i udførelsen af arbejdet. På den måde ved de præcist hvad de betaler for. 
   
  Professionel kloakrenovering
  Kloakmester

  Anmeldelser

  ★★★★★

  Det spiller bare!

  Arbejdet blev udført til aftalt tid, så hvad mere kan man forlange? Behageligt forløb i forhold til at få sat aftalen på plads, så det spillede bare!
  Nicolas
  via Facebook
  kloakmester
  kloakmester

  Akut Kloakservice i Hillerød

  Står du med lort til halsen, eller har du et wc, som ikke kan skylle ud? 
  Der er mange grunde til, at man kan få brug for en kloakmester i Hillerød uden for normal åbningstid. Vi har derfor en akuttelefon, som altid er tændt. Du kan derfor ringe til os dag og nat, hver dag, året rundt. 
   

  Brug for en entreprenør?

  BBC Anlæg klarer alle slags anlægsopgaver

  Indhent et tilbud