4.1/5 på facebook.com

Kloakmester Birkerød

Er du på udkig efter en pålidelig kloakmester i Birkerød? Så skal du ikke lede længere end BBC Anlæg! 

ALTID
KVALITET

ALTID
TIL TIDEN

TILFREDSE
KUNDER

ALTID
KVALITET

ALTID
TIL TIDEN

TILFREDSE
KUNDER

BBC Anlæg, det rigtige valg til en kloakmester i Birkerød

Med flere års erfaring og ekspertise, indenfor kloaksystemer og afløbsproblemer, kan vores hold af dygtige fagfolk håndtere enhver opgave med lethed. Fra reparation af brudte rør til installation af nye kloaksystemer, kan vi hjælpe dig med at få dine kloakproblemer løst hurtigt og effektivt. 

Kontakt os i dag, og få en gratis vurdering af dine behov!

En kloakmester foran en lastbil

Benjamin Blichert Christensen

DIREKTØR

FÅ ET 100%

GRATIS TILBUD


  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk inden for 24 timer.

  Anmeldelser

  ★★★★★

  Det spiller bare!

  Arbejdet blev udført til aftalt tid, så hvad mere kan man forlange? Behageligt forløb i forhold til at få sat aftalen på plads, så det spillede bare!
  Nicolas
  via Facebook

  Hvad indebærer kloakservice egentlig?

  BBC Anlæg tilbyder en omfattende kloakservice, i hele Birkerød-området. Men hvad indebærer kloakservice egentlig?

  Hvis du oplever problemer med din faldstamme, for eksempel at den er stoppet, at vandet i toilettet stiger når du skyller ud, eller at et afløb er helt tilstoppet, kan det være tegn på, at du har brug for kloakservice.

  Ved at kontakte BBC Anlæg i Birkerød vil vi hurtigt kunne rykke ud til din adresse, og hjælpe dig med at rense din kloak, dit afløb eller din faldstamme. Vi har det helt rette udstyr, så vandet i dit afløb kan frit løbe igen.

  kloakmester
  kloakmester

  Kloakarbejde dækker over en række forskellige områder

  Kloakservice er faktisk en bred betegnelse, som dækker over mange forskellige områder indenfor kloakarbejde. Dette inkluderer blandt andet kloakrensning, slamsugning, kloakrenovering, reparation af tilstoppede afløb og faldstammer, TV-inspektion og meget mere. 

  Heldigvis er vi i BBC Anlæg et autoriseret kloakfirma, hvilket betyder, at vi er uddannet og autoriseret til at udføre alle typer af kloakarbejde.

  Derfor kan vi hjælpe med alt fra mindre opgaver, som at installere en rottespærre eller et omfangsdræn, til større opgaver som at renovere et kloaksystem eller etablere et helt nyt på en grund.

  Vi har vores kunder i centrum

  Hos BBC Anlæg er det primære fokus altid på vores kunder og deres tilfredshed. Vi sætter stor pris på, at alle kunder er tilfredse med vores arbejde. 

  Med mere end 20 års erfaring indenfor branchen, ved vi, at tilfredse kunder er lig med en sund forretning. Derfor er vores mål altid at efterlade vores kunder med et smil på læben, når vi har udført en opgave.

  Vi sikrer os dette ved altid at yde vores bedste og mere til, når vi udfører en opgave. Vi tager alle vores kunder alvorligt, uanset størrelsen af opgaven.

  Er du på udkig efter en kloakmester i Birkerød, som kan sit kram og altid går til en opgave på en engageret måde? Så er du kommet til det rette sted hos os.

  kloakmand

  Vi er medlem af:

  Kloakmester med døgnservice

  Står du pludselig med en akut situation, hvor du har brug for hjælp til kloakservice, kloakrensning, slamsugning, kloakspuling eller tv-inspektion, så tøv ikke med at kontakte vores professionelle specialister. Vi er til rådighed 24 timer i døgnet, alle ugens dage og dækker hele Birkerød. 

  Problemer med tilstoppet kloak eller afløb kan ske når som helst, og det er vigtigt at handle hurtigt for at undgå yderligere skade, og potentielt store udgifter. Hos os kan du få den hjælp, du har brug for, både som privat- eller erhvervskunde.

  Vi har stor erfaring indenfor kloakservice, og står klar til at hjælpe dig med akutte problemer døgnet rundt. Så hvis du står i en akut situation, kan du altid stole på vores pålidelige og hurtige service.

  Kloakmester med døgnservice

  Vi forstår, hvor stor en indvirkning kloakproblemer kan have på din hverdag. Derfor er det vores prioritet at sikre, at vores medarbejdere altid er opdateret med de seneste teknikker og redskaber indenfor branchen, gennem løbende efteruddannelse.

  Dette betyder, at du som kunde altid vil modtage en veludført kloakservice, som vil sætte et stort smil på dine læber.

  Professionel kloakrenovering
  Kloakmester

  Indhent et tilbud