4.1/5 på facebook.com

Kloakmester Allerød

Hvis du bor i Allerød eller omegn og har brug for professionel kloakservice, så er BBC Anlæg Kloakmester det rette valg for dig. Vi er specialister i at renovere, reparere og vedligeholde kloaksystemer, og kan både de mest specielle og normale kloakopgaver.

ALTID
KVALITET

ALTID
TIL TIDEN

TILFREDSE
KUNDER

ALTID
KVALITET

ALTID
TIL TIDEN

TILFREDSE
KUNDER

Certificeret Kloakmester i Allerød

Når man søger efter en kvalitetsbevidst kloakservice, er det altid vigtigt at vælge en autoriseret kloakmester. Det er essentielt, at vedkommende er medlem af de rette foreninger og garantiordninger for at sikre, at arbejdet bliver udført på en kvalitetsbevidst måde, og at kloakmesteren har de nødvendige kompetencer.

Hos BBC Anlæg er vi medlem af Byggeriet Kvalitetskontrol som er din garanti for, at vores arbejde vil blive udført korrekt, både fagligt og lovgivningsmæssigt.

Derudover er vi også en del af Byg Garanti og DI Byggeri, som har til formål at give vores kunder ekstra tryghed.

Hvis du søger en kloakmester, som du altid kan stole på, kan du læse mere om vores ydelser og services nedenfor på vores hjemmeside.

En kloakmester foran en lastbil

Benjamin Blichert Christensen

DIREKTØR

FÅ ET 100%

GRATIS TILBUD


  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk inden for 24 timer.

  Derfor skal du vælge en autoriseret kloakmester i Allerød

  I kloakservicebranchen er der mange kloakmestre og firmaer at vælge imellem. Når kloakken er stoppet, og vandet ikke længere løber ud af håndvasken, kan det være en udfordring at finde tid og energi til at vælge den rigtige kloakmester.

  Et godt råd er at lede efter en autoriseret kloakmester. For at kalde sig selv kloakmester, kræves det nemlig, at man har mere end to års erfaring i branchen og har gennemført en uddannelse med både teoretiske og praktiske kurser.

  Derfor bør din første prioritet være at kontakte en autoriseret kloakmester, hvis du har problemer med kloakken.

  Vi er medlem af:

  Hvorfor du skal vælge BBC Anlæg i Allerød

  Vi kan klare alle slags kloakopgaver

  Vi tilbyder en bred vifte af kloakrelaterede opgaver. Vores ekspertise dækker alt fra små opgaver som tilstoppede afløb, der medfører overfyldte toiletter eller ristene til store problemer som utætte kloakledninger, der kan føre til fugtskader og store omkostninger. Vi er også specialiseret i nedgravning og montering af minirensningsanlæg, samt omfangsdræn omkring boliger.

  Som autoriseret kloakmester har vi den nødvendige viden, ekspertise og udstyr til at udføre enhver kloakopgave på en korrekt og kompetent måde, og der opfylder alle de gældende krav og love inden for branchen.

  Professionel kloakrenovering
  Kloakmester

  Anmeldelser

  ★★★★★

  Det spiller bare!

  Arbejdet blev udført til aftalt tid, så hvad mere kan man forlange? Behageligt forløb i forhold til at få sat aftalen på plads, så det spillede bare!
  Nicolas
  via Facebook
  kloakmester
  kloakmester

  En kloakmester med punktlig akutservice

  Hvis du står med et akut kloakproblem, så ved vi godt, hvor vigtigt det er at få hjælp hurtigt. Vi er klar over, at kloakproblemer sjældent kommer med advarsel, og at det kan være en stressende situation at stå i. Derfor har vi altid en akuttelefon tilgængelig, som vores kunder kan ringe på, uanset tidspunkt på døgnet eller året.

  Vi mener ikke, at man bør gå på kompromis med hverken prisen eller kvaliteten, når det gælder om at løse akutte kloakproblemer. Derfor tilbyder vi vores service til konkurrencedygtige priser, samtidig med at vi altid udfører arbejdet perfekt – også selvom det er midt om natten. Vi mener, at vores kunder fortjener den bedst mulige service, uanset hvornår de har brug for det.

  Du kan ringe til vores akuttelefon døgnet rundt, året rundt, og vi vil stå klar til at hjælpe dig med dit akutte kloakproblem.

  Brug for en entreprenør?

  BBC Anlæg klarer alle slags anlægsopgaver

  Indhent et tilbud