4.1/5 på facebook.com

Kloakmester Lyngby

Når det kommer til kloakproblemer, er det afgørende at have en ekspert ved hånden, som man kan stole på. Hos BBC Anlæg i Lyngby kan man få en kloakmester, som kan hjælpe med at løse problemerne på en hurtig og effektiv måde.

ALTID
KVALITET

ALTID
TIL TIDEN

TILFREDSE
KUNDER

Anmeldelser

★★★★★

Det spiller bare!

Arbejdet blev udført til aftalt tid, så hvad mere kan man forlange? Behageligt forløb i forhold til at få sat aftalen på plads, så det spillede bare!
Nicolas
via Facebook

Hos os er kunderne i centrum

Vores primære fokus hos BBC Anlæg er altid vores kunder. Vi foretrækker at have tilbagevendende kunder, frem for hurtige penge. Det betyder, at vi gør vores bedste for at levere den bedste service, vi kan.

Vi forstår, at vores kunder normalt ikke er i det bedste humør, når de kontakter os. Vi er klar over, at der sjældent er noget at glæde sig over, når deres toilet er stoppet til. Ikke desto mindre gør vores erfarne kloakmestre altid en indsats for at forlade kunderne med et smil på læben, når opgaven er fuldført.

Vi har mange års erfaring inden for kloakservicebranchen, og vi garanterer, at du får en ordenligt slutresultat. Ingen opgave er for stor eller for lille, og du kan derfor være sikker på, at vi tager alle henvendelser alvorligt. Det er det, du fortjener.

En kloakmester foran en lastbil

Benjamin Blichert Christensen

DIREKTØR

FÅ ET 100%

GRATIS TILBUD


  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk inden for 24 timer.

  Vi er medlem af:

  Vores kloakservice ydelser

  Hos BBC Anlæg i Lyngby kan vi klare alle slags kloakopgaver, bl.a.:

  1. Kloakrensning

  Vi kan hjælpe med at rense dine kloakledninger, og løse eventuelle tilstoppede afløb. Vi bruger avancerede metoder som højtryksspuling og kloak TV-inspektion, for at opdage og løse problemerne effektivt.

  2. Reparation og udskiftning af kloakledninger

  Hvis dine kloakledninger er blevet beskadiget, eller er blevet udsat for slitage over tid, kan vi reparere eller udskifte dem. De kan også installere nye kloaksystemer, eller opgradere de eksisterende.

  3. Løsning af rotteproblemer

  Rotteproblemer kan være et stort problem i kloaksystemer, og kan føre til sundhedsrisici samt alvorlige skader på dit hjem. BBC Anlæg kan hjælpe med at identificere årsagen til rotteproblemet, og finde en løsning på problemet.

  4. Forebyggelse af kloakproblemer

  Vores kloakmestrer kan også tilbyde rådgivning om, hvordan du kan forebygge kloakproblemer og holde dine kloakledninger i god stand. Vi kan give dig tips til at undgå at skylle uønskede materialer ned i afløbet, hvordan du holder dine kloakledninger rene og fri for blokeringer.

  Lad en kloakmester i Lyngby gøre arbejdet for dig

  Når det kommer til kloakrensning, -renovering og -spuling, er det vigtigt ikke at tage den lette løsning. En dygtig kloakmester vil altid sikre sig, at arbejdet udføres grundigt. Selvom der måske er en nem og hurtig løsning på problemet, bør kloakmesteren altid tænke på at forebygge, at problemet opstår igen. Ellers risikerer du at skulle betale for en kloakmester igen, inden for en meget kort tid.

  Hvis du vælger at kontakte BBC Anlæg, kan du være sikker på, at vi altid vil udføre vores arbejde med stor omhu og grundighed, med fokus på din tilfredshed. Vi vil aldrig forlade en kloak, hvis der er en stor risiko for, at problemet vil opstå igen inden for den nærmeste fremtid.

  Professionel kloakrenovering
  Kloakmester
  kloakmester
  kloakmester

  En kloakmester i Lyngby med mange års erfaring

  Har du et toilet eller et afløb, hvor vandet ikke løber ud? Så tyder det på, at du skal kontakte en lokal kloakmester. Hos BBC Anlæg i Lyngby betragter vi os selv som den lokale kloakmester, der udfører arbejdet til punkt og prikke. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og vi ved, hvad der skal til for at løse ethvert problem med din kloak.

  Vi udfører alle former for kloakrenovering og kloakservice. Vi ved godt, at det aldrig er sjovt, når man står med problemer med kloakken. Derfor bestræber vi os altid for, at lette vores kunders oplevelse med kloakproblemer gennem god kundeservice og kvalitetsløsninger.

  Er dine kloakproblemer akutte? Så kan du roligt kontakte os. Hos BBC Anlæg tilbyder vi kloakservice døgnet rundt, hele året rundt. Ring til vores døgntelefon

  Indhent et tilbud