4.1/5 på facebook.com

Strømpeforing Nordsjælland

Effektiv strømpeforing i Nordsjælland uden gener for naboerne

Vi er hos BBC Anlæg specialister i renovering af kloakker uden opgravning og gener for dig og dine naboer. Er du derfor på udkig efter et kloakfirma, som kan foretage en kloakrenovering uden, at skulle genere dine medborgere? Så er du kommet til den helt rette og lokale kloakmester.

Vi har løst et hav af kloakrenoveringer ved benyttelse af strømpeforing. Her slipper du helt for, at vi skal foretage en opgravning eller nedbrydning. Derudover er det en mere økonomisk kloakrenovering samtidigt med, at du hurtigt vil opleve et forbedret kloaksystem.

Er du i tvivl, om du har brug for en strømpeforing eller en komplet kloakrenovering med opgravning m.m.?

Kontakt os på 26 74 09 21 eller sende os en mail på mail@bbcanlaeg.dk, og lad os undersøge situationen på din kloak.

FÅ ET 100%

GRATIS TILBUD


  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  ALTID
  KVALITET

  ALTID
  TIL TIDEN

  TILFREDSE
  KUNDER

  Brug for en entreprenør?

  BBC Anlæg klarer alle slags anlægsopgaver

  Lang levetid af strømpeforing i Nordsjælland

  En strømpeforing fungerer som en afstivet “strømpe” af filt etablerer et nyt rør inden i det beskadiget kloakrør, som skal renoveres. Renoveringen kan foretages som et godt alternativ til den komplette kloakrenovering, hvor der typisk skal graves en masse.

  Det er en meget effektiv løsning at anvende, hvis du bl.a. oplever problemer med dine kloakrør. Det er langtidsholdbart, meget økonomisk og har en rigtig lang levetid, hvis den monteres korrekt.

  Hos BBC Anlæg har vi mange års erfaring med at udføre alle typer kloakrenoveringer. Vi er et kloakfirma, som aldrig går på kompromis med kvaliteten eller vores service – for den sags skyld.

  Af den årsag kan du trygt stole på, at vi benytter os af de bedste materialer til strømpeforing, og vores medarbejder arbejder altid med høj faglighed, og har nøje øje for detaljen, når vi hjælper dig med renoveringen af din kloak.

  Alle vores kloakmestre er uddannet personale og er autoriseret. Vi kan derfor garantere dig for, at vores kompetencer er fuldkommen i top.

  strømpeforing

  4 fordele ved strømpeforing

  01.
  Ingen opgravning

  Du slipper for opgravning af have, indkørsel eller nedbrydning af dele af huset. Den bliver nemt og hurtigt indsat, uden den store gene for ejendommens øvrige beboer.

  02.
  Hurtig og Effektiv

  Indsættelse af strømpeforing er ikke tidskrævende. Grundet strømpeforing ikke kræver opgravning af bl.a. belægning kan det derfor løses på én gang.

  03.
  Lang levetid

  Strømpeforing har en lang levetid, og kan holde i mange år

  04.
  Mere økonomisk

  En renovering af kloakken med benyttelse af strømpeforing er tilsvarende til, at få helt nye rør, men dog uden tilhørende omkostninger, som ofte er forbundet ved gravearbejde.

  Kontakt os

  Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud fra os, så skal du være velkommen til at kontakte os på telefon: 26 74 09 21 eller på mail: mail@bbcanlaeg.dk

  Vi fremsender altid et tilbud skræddersyet efter netop dit behov.

  Vil du vide mere?

  Som autoriseret kloakmester tilbyder vi strømpeforing på hele Sjælland. Er du interesseret i at vide mere omkring vores ydelser og desuden læse mere omkring strømpeforing? Klik her

  Indhent et tilbud